555
752 shares, 555 points

Madagascar este unul dintre acele locuri excepționale pe care trebuie să le viziteze orice călător pasionat. Că vrei să faci drumeții pe stânci de zeci de metri, să te relaxezi pe plajă, să vezi animale sălbatice sau vrei să te bucuri de istorie și cultură, această insulă le are pe toate. Îți prezentăm cele mai populare atracții turistice din Madagascar de care te vei îndrăgosti cu siguranță.

Antananarivo

Dacă ai ales să-ți faci vacanța în Madagascar, cel mai bun loc din care să-ți începi aventura este Antananarivo, capitala insulei. O să descoperi un oraș bogat în atracții, istorie și cultură.

Printre obiectivele pe care nu trebuie să le ratezi se numără Palatul Rova, Parcul Botanic și Grădina ZoologicăTsimbazaza, Muzeul Piraților, Parcul Tsarasaotra, Piața Analakely și nu numai.

Desigur, ca să te bucuri din plin de frumusețea orașului trebuie să faci o plimbare prin centru. Întreaga capitală este presărată cu biserici impunătoare, care îți vor atrage cu siguranță atenția.

Dealul Ambohimanga

La 25 de kilometri de capitală te așteaptă una dintre cele mai importante atracții turistice din Madagascar. Este vorba despre Dealul Ambohimanga. Aici locuiau suveranii Regatului Merina (așa cum era cunoscut Madagascar înainte de colonizarea franceză), fiind, în continuare, considerat de localnici un loc sacru.

Dealul Ambohimanga și ruinele de aici sunt asociate cu mândria și identitatea națională a locuitorilor insulei, dar este considerat și un loc sfânt, așa că aici se fac mereu pelerinaje.

Turiștii pot alege să călătorească singuri cei 25 de kilometri din capitală până în Ambohimanga sau pot alege unul dintre tururile propuse de localnici, care îți vor povesti tot ce trebuie să știi despre istoria și importanța acestui monument.

Parcul Național Isalo

Madagascar are o foarte bogată istorie și cultură, dar la fel de important este și faptul că aici o să vezi adevărate minuni ale naturii. Animalele de tot felul, păsările cum nu ai mai întâlnit până acum, flora bogată și peisajele, care par a fi scoase din filme, te vor impresiona cu siguranță.

Printre cele mai frumoase atracții turistice din Madagascar pe care nu trebuie să le ratezi se numără Parcul Național Isalo.

Dacă faci o plimbare prin zona protejată o să vezi stânci uriașe erodate, păduri bogate, canioane cu panorame spectaculoase și nu numai.

De asemenea, Parcul Național Isalo este considerat un tărâm sacru de către un trib din zonă, aici existând mai multe cimitire străvechi.


Citeste mai mult: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-10-atractii-turistice-din-madagascar-pe-care-nu-o-sa-le-uiti


Like it? Share with your friends!

555
752 shares, 555 points

Cum ți se pare?

Sunt confuz Sunt confuz
10
Sunt confuz
Distractiv Distractiv
40
Distractiv
Nu îmi place Nu îmi place
30
Nu îmi place
Îmi place Îmi place
20
Îmi place
Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF