562
822 shares, 562 points

Îți dorești o vacanța de iarnă cât mai reușită, însă nu te-ai decis unde să mergi? Îți propunem câteva stațiuni de schi din Rusia, care o să te facă să te îndrăgostești de această țară. O să ai parte de distracție, zăpadă și o mulțime de facilități dintre care să alegi.

Rosa Khutor

Rosa Khutor este una dintre cele mai apreciate stațiuni de schi din Rusia. Cei care aleg să-și facă vacanța de iarnă aici au la dispoziție 77 km de pârtii. Indiferent că e vorba despre pârtii pentru începători sau pentru experți, Rosa Khutor le are pe toate. De asemenea, pentru cei care sunt în căutare de senzații tari, Rosa Khutor oferă și heli-schi. Stațiunea se găsește în orașul Krasnaya Polyana, iar în ultimii ani a fost vizitată de tot mai mulți turiști. Nici nu este de mirare, având în vedere că dezvoltatorii au construit aici tot mai multe hoteluri, centre spa, restaurante și nu numai.

Aflată la înălțimea de 2.320 metri, stațiunea este deschisă în intervalul lunilor decembrie – aprilie, pârtiile fiind accesibile, în general, între orele 8:45 – 15:45. Desigur, orele pot să varieze în funcție de starea vremii.

În ceea ce privește prețurile pentru ski pass, acestea sunt de aproximativ 22 de euro/zi pentru adulți și 18 euro/zi pentru copii. Desigur, există și diferite oferte în funcție de perioada de ședere sau pentru grupuri.

Gazprom Mountain Resort

Aflată tot în orașul Krasnaya Polyana, stațiunea Gazprom Mountain Resort este una dintre cele mai exclusiviste din Rusia. Motivul? Este preferata președintelui rus, Vladimir Putin. Dacă vrei însă să-ți faci vacanța de iarnă, aici o să ai parte de o mulțime de facilități, printre care 20.3 km de pârtii (pentru toate nivele de dificultate) și 15 schi lifturi.

Această stațiune de schi din Rusia este situată la o altitudine de 1.800 de metri, iar prețurile pentru schi pass sunt aproximativ 32 de euro/zi pentru adulți și 23 de euro/zi pentru copii.

Gazprom Mountain Resort este deschis în perioada decembrie – aprilie, pârtiile fiind accesibile între orele 9 – 16:30.


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-4-statiuni-de-schi-din-rusia-pentru-o-vacanta-de-iarna-de-neuitat


Like it? Share with your friends!

562
822 shares, 562 points

Comentarii

comentarii