604
1.2k shares, 604 points

Ținutul Secuiesc deține câteva locuri pe care nu trebuie să le ratați. De pe această listă face parte și Piatra Singuratică, aflată în masivul Hășmașu Mare. Locul este cum rar îți e dat să vezi, priveliștea întinzându-se spre Despresiunea Ciucului și chiar mai departe, în zare, spre Munții Ciucaș, Bucegi, ori Piatra Craiului.

Locul încântă în orice anotimp cu peisajele sale pe care nu ai cum să le uiți odată ajuns aici. Dar cine ajunge aici pe timp de iarnă, sigur va fi cuprins de atmosfera magică a acestui anotimp!

Cine a ajuns deja aici poate confirma că nu mai ai nevoie de altceva: natură, aer curat și un loc primitor în care poți înopta liniștit, pentru ca a doua zi să poți s-o iei din nou la pas ca să descoperi minunățiile acestei țări.

Este vorba despre Cabana Piatra Singuratică, loc aflat la altitudinea de 1504 metri. În decursul anilor, cabana a fost extinsă şi renovată de mai multe ori. În anul 2010 degradarea accentuată a cabanei a facut necesară recontrucţia completă a acesteia.

Sursa: https://identitatea.ro/cabana-piatra-singuratica-din-hasmasu-mare/


Like it? Share with your friends!

604
1.2k shares, 604 points

Cum ți se pare?

Sunt confuz Sunt confuz
30
Sunt confuz
Distractiv Distractiv
10
Distractiv
Nu îmi place Nu îmi place
50
Nu îmi place
Îmi place Îmi place
40
Îmi place
Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF