584
1k share, 584 points

Vrei să trăiești câteva zile ca un star de cinema? Sau măcar printre ele? 🙂 Atunci o vacanță în Beverly Hills, Los Angeles, California este ceea ce ai nevoie! Acolo sunt cele mai mari șanse să îți întâlnești vedetele preferate. Sau cel puțin poți vedea casele fabuloase în care locuiesc. O plimbare pe Rodeo Drive, o vizită la studiourile cinematografice, o masă la restaurantele de top unde poți da nas în nas cu un actor celebru – sunt lucruri pe care orice turist le face în Beverly Hills. Când te-ai plictisit de orașul vedetelor, în care oricum nu ai ce face mai mult de câteva zile, poți să îți extinzi orizonturile – în Los Angeles. Cât costă o vacanță în Beverly Hills? Ca să stai printre vedete, trebuie să plătești scump 🙂 Înainte să te apuci de făcut bagaje, e important să obții viza pentru SUA (650 de lei).

Când îți calculezi cât costă o vacanță în Beverly Hills, o parte importantă de buget merge către biletul de avion. Ideal ar fi ca zborul spre Los Angeles (cu cel puțin o escală) să îl iei din timp, astfel poți prinde oferte dus-întors cu circa 500 de euro.

Cât costă o vacanță în Beverly Hills: cazarea

Beverly Hills și West Hollywood se învecinează, așa că poți alege să stai în oricare din aceste locații. Dacă vrei să ai parte de viață de noapte și să prinzi un preț mai bun, poți încerca să cauți cazare la hotelurile de pe Sunset Strip. Dar, ca idee, nu prea găsești cazare în aceste zone exclusiviste sub 200 de dolari pe noapte. Daca îți plac Boutique Hotelurile, poți merge cu încredere la Maison 140, fosta casă unor vedete de la începutul secolului XX – Lillian și Dorothy Gish (poți găsi cazare pornind de la 230 de dolari).

Pe booking.com prețul pe o noapte de cazare într-un hotel de trei sau patru stele în Beverly Hills începe cam de la 250 de dolari pe noapte. La cinci stele, preturile pleacă de la circa 500 de dolari pe noapte, dar ajung lejer la 1000.

Cât costa o vacanta în Beverly Hills: atracțiile turistice

Nimic nu este ieftin în Beverly Hills, așa că și atracțiile turistice sunt destul de costisitoare.
În general, persoanele care vin în Beverly Hills fac un tur organizat al caselor vedetelor, în autocar turistic, cu ghid, care costă în jur de 60 de dolari.

Un tur a Beverly Hills-ului pe Segway costă circa 150 de dolari.

Poți face un tur al caselor vedetelor pe bicicletă electrica (să închiriezi una costă în jur de 30 de euro).

Citește mai mult: https://life.ro/cat-costa-o-vacanta-in-beverly-hills-locul-cu-cele-mai-multe-vedete-pe-metrul-patrat/


Like it? Share with your friends!

584
1k share, 584 points

Cum ți se pare?

Sunt confuz Sunt confuz
15
Sunt confuz
Distractiv Distractiv
45
Distractiv
Nu îmi place Nu îmi place
35
Nu îmi place
Îmi place Îmi place
25
Îmi place
Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF