585
1.1k shares, 585 points

Cel mai luxos tren din lume circulă în țara în care trenurile nu întârzie (aproape) niciodată și unde mersul trenurilor este literă de lege, fiind respectat cu sfințenie: Țara Soarelui Răsare! Noul tren japonez este proiectat de Ken Okuyama, designer cunoscut pentru activitatea sa în beneficiul unor producători auto precum Porsche, Ferrari și Maserati.

Ferestrele vagoanelor trenului sunt deosebit de largi, pentru a oferi călătorilor posibilitatea de a se delecta cu privliștile de vis ale pădurilor, câmpiilor și litoralului estic al Japoniei. Meniul oferit călătorilor din trenul-hotel, ce au posibilitatea de a efectua călătorii cu durata de 2-4 zile în zona de est a Japoniei, se modifică frecvent, pentru a reflecta ingredientele și stilul culinar al regiunilor pe care le străbate ultraluxosul tren.

Originalul tren japonez dispune de… 17 „apartamente” private. Cele mai luxoase „apartamente” – pe două niveluri, cu două paturi, un living și o cadă – sunt mult mai spațioase decât o mare parte dintre locuințele din blocurile existente în Tokyo.

sursa articol: cunoastelumea.ro


Like it? Share with your friends!

585
1.1k shares, 585 points

Cum ți se pare?

Sunt confuz Sunt confuz
20
Sunt confuz
Distractiv Distractiv
50
Distractiv
Nu îmi place Nu îmi place
40
Nu îmi place
Îmi place Îmi place
30
Îmi place
Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF