543
613 shares, 543 points

Dacă ai în plan să vizitezi Parisul în perioada Crăciunului, o să ai parte de un peisaj de poveste care te va face să simți din plin magia sărbătorilor de iarnă. Orașul îmbracă haine de sărbătoare, iar atât turiștii, cât și localnicii se pot bucura de luminițele festive și minunatele decorațiuni. Desigur, peisajul de sărbătoare este completat de numeroasele târguri de Crăciun din Paris, care-și așteaptă clienții cu tot felul de surprize, cadouri și bunătăți. Ca să știi exact ce să vizitezi atunci când mergi în capitala Franței iarna, îți prezentăm cele mai frumoase târguri de Crăciun din Paris, pe care cu siguranță o să le îndrăgești.

Târgul de Crăciun din Paris de la Défense

Cunoscut și sub numele Le Village de Noel sur le Paris de la Défense (Satul de Crăciun), acesta este principalul târg de Crăciun din Paris. Cei care-l vizitează au la dispoziție nu mai puțin de 350 de căsuțe din lemn, care oferă tot felul de produse festive.

De asemenea, acesta este și locul perfect pentru pofticioșii care vor să deguste unele dintre cele mai delicioase preparate ale Franței. În cadrul târgului se servesc mâncăruri și băuturi tradiționale, aerul fiind acoperit de arome îmbietoare.

Târgul de Crăciun din Paris de la Défense este deschis zilnic în perioada 23 noiembrie – 28 decembrie, între orele 11 – 20.

Târgul de Crăciun de pe Champs de Mars

Cel mai cunoscut simbol al Parisului și unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Europa este Turnul Eiffel. Așa că, nu este de mirare că autoritățile pariziene au decis să pregătească un târg de Crăciun chiar la poalele măreței construcții. Deși nu este la fel de mare ca și cel prezentat mai sus, Village de Noel du Champs de Mars are o ofertă extrem de bogată, cu peste 100 de căsuțe de lemn deschise pentru vizitatorii din toată lumea.

Cei care aleg să viziteze acest târg de Crăciun din Paris se pot bucura de un patinoar imens, care are nu mai puțin de 300 de metri pătrați. Pentru a avea acces pe ring trebuie să ai un bilet de vizitare al Turnului Eiffel. De asemenea, nu ai voie să intri pe ring decât cu patine închiriate de la fața locului.

Târgul de Crăciun de pe Champs de Mars este deschis în perioada 21 decembrie – 8 ianuarie. Deocamdată programul zilnic nu a fost făcut public.

Târgul de Crăciun de la Notre Dame

An de an, în fața maiestoasei Catedrale Notre Dame se organizează unul dintre cele mai populare târguri de Crăciun din Paris.

Acesta are și o tematică aparte, oferind vizitatorilor numai produse handmade sau de artă. În total, aici o să găsești în jur de 28 de standuri. Chiar dacă este ceva mai mic decât târgurile prezentate mai sus, Marche de Noel Notre Dame oferă un peisaj de poveste, perfect pentru cei care-și fac vacanța de iarna la Paris.

Acest târg de Crăciun din Paris este deschis în perioada 15 decembrie – 24 decembrie. De luni până vineri se poate vizita între orele 10 – 20, iar sâmbăta și duminica, între orele 10 – 21.


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-cele-mai-frumoase-targuri-de-craciun-din-paris

Booking.com

Like it? Share with your friends!

543
613 shares, 543 points

Comentarii

comentarii