541
612 shares, 541 points

Praga este una dintre cele mai iubite destinații turistice din Europa, iar iarna acest oraș oferă peisaje de poveste, pline de farmec. Străzile îmbracă haine de sărbătoare, iar luminile și decorațiunile sunt minunate. În centrul atenției intră și evenimentele dedicate iernii, iar târgurile de Crăciun din Praga merită să fie vizitate.

În total, există cinci târguri de Crăciun care trebuie să se regăsească în itinerarul oricărui turist.

Târgul de Crăciun din Centrul Vechi

Acesta este principalul târg de Crăciun din Praga, fiind și preferatul turiștilor. Aici te așteaptă un brand imens decorat superb, plin de luminițe. De asemenea, o să ai la dispoziție o mulțime de căsuțe cu produse tradiționale cehe, mâncare delicioasă pentru toate gusturile, băuturi care să te încălzească indiferent cât e de frig afară, dulciuri, cadouri, decorațiuni de iarnă și nu numai. De asemenea, pe durata târgului aici au loc concerte. Dacă vrei să te bucuri de spiritul sărbătorilor și să vizitezi acest târg, atunci trebuie să-ți programezi vacanța de iarnă la Praga undeva în intervalul 2 decembrie 2017 – 6 ianuarie 2018, perioadă în care se desfășoară evenimentul.

Orar

  • luni – vineri: 9 – 19
  • sâmbătă – duminică: 9 – 20

În fiecare zi standurile de mâncare rămân deschise până la miezul nopții

Târgul de Crăciun din Piața Wenceslas

Dacă îți faci vacanța de iarnă la Praga atunci trebuie neapărat să vizitezi și târgul din Piața Wenceslas. Acesta este cel de-al doilea ca importanță și cu siguranță o să găsești și aici o mulțime de lucruri minunate pe care nu o să te poți abține să nu le cumperi. Și aici vei admira un brad imens și vei gusta unele dintre cele mai bune mâncăruri și băuturi. Și acest târg de Crăciun din Praga este deschis în perioada 2 decembrie 2017 – 6 ianuarie 2018.

Orar

  • luni – vineri: 9 – 19
  • sâmbătă – duminică: 9 – 20

În fiecare zi standurile de mâncare rămân deschise până la miezul nopții


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-cele-mai-frumoase-targuri-de-craciun-din-praga

Booking.com

Like it? Share with your friends!

541
612 shares, 541 points

Comentarii

comentarii