542
622 shares, 542 points

Luna de miere este prilejul pentru ca tu și jumătatea să petreceți momente de neuitat într-o destinație deosebită, de care să vă amintiți cu drag tot restul vieții. Pentru a vă veni în ajutor am întocmit o listă  cu cele mai luxoase destinații pentru luna de miere.

Plaja Sugar, Insula Sfânta Lucia – Cea mai bună destinație pentru peisajul pitoresc

Pe Insula Sfânta Lucia din Caraibe, situată între Martinica și Barbados, veți găsi un loc rupt din povești, Resortul Viceroy. Aici veți fi cazați într-una din cele 59 de vile ale Resortului așezate pe dealurile munților Pitons. Munții Pitons, care se află în patrimoniul mondial UNESCO, arată de parcă ar fi niște santinele ce veghează asupra plajei aurii în formă de semilună.

Veți putea petrece clipe de neiutat pe terasa vilei, bucurându-vă de piscină, de plajă,de o baie în mare sau de o cină romantică servită aproape de malul mării. De asemenea pe insulă, veți găsi SPA-ul Rainforest cu renumitele sale camere de lemn și salonul de noapte al stațiunii, unde puteți petrece până în zori.

Hotelul Niyama din Insulele Maldive – Cea mai bună destinație pentru distracție 24 din 24

Resortul Niymana din Insulele Maldive se numără printre cele mai luxoase destinații și îți va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru o lună de miere reușită, începând cu servicii excelenteplaje cu nisip fin și alb, lagune albastre până la cluburi, cinema,restaurante și SPA.

Aici veți găsi primul club de noapte subacvatic – Subix unde veți putea dansa la șase metri sub apă. Pereții clubului sunt în întregime din sticlă ceea ce vă permite să admirați rechinii și alte creaturi marine în timp ce savurați un cocktail delicios.

Mai mult decât atât, veți putea beneficia de serviciile oferite la centrul de SPA deschis 24 din 24 ore, veți putea urmări un film în aer liber, veți putea servi masa la restaurantul din largul mării sau puteți urmări apusuri romantice la barul Faherenheilt situtat pe acoperișul resortului. Ai toate ingredientele necesare unei vacanțe inspirate!

Loisaba, Kenya – Cea mai bună destinație pentru frumusețea sălbatică

Veți avea parte de experiențe unice în cea mai inedită destinație de vacanță, dacă veți alege să mergeți în stațiunea Loisaba din Kenya. Situată într-o rezervație privată de 242.000 de metru pătrați, stațiunea Loisaba face parte dintre cele mai sălbatice destinații ale lumii și totodată este una dintre cele mai luxoase destinații.

Aici veți găsi paturi cu baldachin și punți din lemn care vă vor oferi una dintre cele mai autentici priveliști asupra Muntelui Kenya, al doilea cel mai înalt munte din Africa, după Kilimanjaro.

De pe paturile Kojia lucrate manual, așezate pe o platformă în aer liber, veți fi uluiți de mirajul Căii Lactee care va fi mai aproape de voi ca niciunde în altă parte. De asemenea puteți să plecați alături de un ghid, într-un safari, fie cu autoturismul, fie pe jos. Cu siguranță veți avea numai amintiri frumoase din luna de miere petrecută în Loisaba, Kenya.

Taj Lake Palace, India – Cea mai bună destinație pentru cultura mistică

Hotelul Taj Lake Palace, este considerat unul dintre cele mai romantice hoteluri din India. Este vechi de peste 250 de ani, iar marmura albă din care este construit îl face să pară că plutește de luciul apei lacului Pichola.

Veți putea ajunge la hotel numai cu barca, o ocazie excelentă să vă declarați iubirea într-un decor inedit și să admirați palatul din depărtare. Veți fi atrași de turnurile palatuluide cupole, de ferestrele sofisticat ornate sau de camerele stridentedecorate cu mobilier de epocă și picturi murale.

Citește mai mult: http://www.descoperalocuri.ro/vacante-in-afara-tarii/cele-mai-luxoase-destinatii-pentru-luna-de-miere.html


Like it? Share with your friends!

542
622 shares, 542 points

Cum ți se pare?

Sunt confuz Sunt confuz
30
Sunt confuz
Distractiv Distractiv
10
Distractiv
Nu îmi place Nu îmi place
50
Nu îmi place
Îmi place Îmi place
40
Îmi place
Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF