574
942 shares, 574 points

Dragostea și călătoriile…. Creatorul trebuie să fi fost într-o formă grozavă și extrem de binedispus când a decis să lase aceste două avuții pe mâna muritorilor. Dacă fix acum te paște o poftă nebună să-ți dai ochii peste cap și să spui că Dragobetele nu-i decât o altă găselniță comercială a omenirii care vrea să scoată bani pe seama bieților ursuleți de pluș și a inimioarelor roșii care cântă, n-ai decât. Dacă, pe de altă parte, te numeri printre aceia care pândesc cu sufletul la gură fiecare motiv uman, plauzibil sau nu, pentru a o porni degrabă cu bagajul în spinare, lăsând în urmă granițele orașului, atunci o să ne-nțelegem bine în cele ce urmează.

1. Vacanță romantică în Sibiu

Să spunem doar că se zvonește printre români cum că Sibiul ar fi cel mai romantic oraș ce sălășluiește pe plaiurile mioritice. Prea slabe șanse să nu te bucuri de o plimbare tihnită, urmărit de dragoste și suspine, pe străzile pietruite, unde miroase a istorie la fiecare pas.

Prea puțin probabil ca o declarație de dragoste dibace plasată pe Podul Minciunilor să nu se lase cu ochi umeziți. Și prea ireal ar fi să nu ți se ierte toate păcatele trecute și câteva dintre cele viitoare, în ambianța unei cine romantice ce mocnește sub greutatea brânzei de oaie și a papanașilor. Alege unul dintre localurile care înconjoară Piața Mică și ai toate șansele ca cina să-ți fie acompaniată de muzică live. Și ca să fie treaba treabă și dragostea să înflorească ca bobocii de mai, noi ne-am repezi la un centru de spa și am lăsa restul vacanței în grija saunelor și a masajelor.

Sursa: https://www.momondo.ro/descopera/articol/top-8-destinatii-romanesti-si-europene-pentru-o-escapada-romantica-de-dragobete


Like it? Share with your friends!

574
942 shares, 574 points

Cum ți se pare?

Sunt confuz Sunt confuz
10
Sunt confuz
Distractiv Distractiv
40
Distractiv
Nu îmi place Nu îmi place
30
Nu îmi place
Îmi place Îmi place
20
Îmi place
Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF