564
842 shares, 564 points

Dacă vă gândiți la priveliști uluitoare și la orașe pline de vitalitate printre cele mai frumoase din lume, este imposibil să nu vă gândiți la Canada. Cel mai mare stat din America de Nordascunde în vasta teritoriului său segmente de frumusețe rară și puncte de mare interes turistic. Coastele minunate, locurile misterioase ale tundrei arctice și munții maiestuoși sunt doar câteva dintre minunile care trebuie descoperite.

Faceți călătoria pe care ați dorit-o întotdeauna în Canada și vizitați cele 20 de locuri de vis, unele dintre cele mai cunoscute dar și alte colțuri mici ale paradisului care trebuie descoperite, ascunse pe vastul teritoriu canadian.

Vancouver

Orașul Vancouver este renumit pentru peisajele sale fabuloase. Îmbogățit de plaje și parcuri pentru a face un moment de relaxare absolută, este clar pentru toată lumea că Vancouver este mult mai mult decât o metropolă obișnuită. Orașul este perfect nu numai pentru cei care iubesc orașele mari, Vancouverpoate oferi și zone mai silențioase.
Restaurante, bistrouri, parcuri și plaje, veți descoperi că Vancouver este mult mai mult decât pare.

Munții stâncoși Canadieni

Canadian Rockies fac parte din lanțul muntos Munții Stâncoși. Granița începe în Alberta și se termină în câmpia Liard. Munții Stâncoși oferă foarte multe opțiuni. Excursii în peisajele maiestuoase, rafting cu prietenii sau familia, dar nu numai, ascunse printre munți sunt unele dintre cele mai faimoase parcuri naturale din Canada care găzduiesc minuni, cum ar fi următoarea.

Parcul Național Banff

Banff National Park este gazda uneia dintre cele mai bogate și mai protejate medii naturale ale Canadei. Politicile de respect, protecție și conservare a mediului înainte de dezvoltarea urbană au făcut din Parcul Național Banff un parc bogat în floră și faună.

Parcul găzduiește, de fapt, multe animale care echilibrează perfect ecosistemul dintre ele: lupii, elanii și urșii sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute din parc și de vizitatori.
Dar există și un loc izbitor de minunat, capabil să încânte ca nici un altul…

Lacul Moraine

Lacul Moraine este probabil unul dintre cele mai uluitoare locuri din lume. Zona este înconjurată de căi de acces, uneori limitate, ceea ce duce la un loc diferit de descoperit. Zona Lacului Moraine este una dintre cele mai fotografiate zone din toată Canada și de ce, nu este deloc un mister.

Ottawa

Ottawa este inima care bate a Canadei. Este sediul birourilor Parlamentului Canadei, situate pe un deal bine redenumit „Dealul Parlamentului”.

Galeria Națională a Canadei” oferă posibilitatea de a absorbi întreaga lume artistică și influențele acesteia începând cu secolul al XIV-lea până în prezent. Pentru iubitorii de alimente Ottawa oferă multe restaurante, chiar și cele de înaltă clasă.

Citește mai mult: https://injurullumii.info/obiective-turistice-canada/


Like it? Share with your friends!

564
842 shares, 564 points

Cum ți se pare?

Sunt confuz Sunt confuz
10
Sunt confuz
Distractiv Distractiv
40
Distractiv
Nu îmi place Nu îmi place
30
Nu îmi place
Îmi place Îmi place
20
Îmi place
Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF