501
212 shares, 501 points

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel sau de pui
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin rosu
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa rosie
  • sare

1. Grecii prepara mielul la protap, indiferent ce urmeaza sa prepare din el, tocmai pentru a obtine un gust special.

2. Alegem bucata de carne pe care o dorim pentru souvlaki, taiem carnea cubulete si o stropim cu vin rosu. Ea fiind deja coapta la protap, proces care poate dura pana la 6-8 ore, doar o mai rumenim putin in tigaie, in ulei de masline si oregano.

3. Putem servi souvlaki in lipie sau stil frigarui, cu cartofi prajiti si sos tzatziki alaturi. Daca alegem varianta de frigarui, asezam pe frigarui alternativ: cubulete de carne, rosii, ardei grasi, rondele de ceapa.

 

Citeste mai mult: http://www.lacucina.ro/culinare/souvlaki/


Like it? Share with your friends!

501
212 shares, 501 points

Cum ți se pare?

Sunt confuz Sunt confuz
35
Sunt confuz
Distractiv Distractiv
15
Distractiv
Nu îmi place Nu îmi place
5
Nu îmi place
Îmi place Îmi place
45
Îmi place
Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF