535
552 shares, 535 points

Care sunt cele mai supraevaluate destinațiile de călătorie din lume? Iată o listă cu locuri de vizitat care dezamăgesc așteptările turiștilor. Descoperiți cu noi cele mai dezamăgitoare destinații!

Există locuri înconjurate de o aură aproape legendară, locuri pe care fiecare călător adevărat trebuie să le vadă în mod absolut dacă merge în zonele învecinate. Suntem siguri de acest lucru? Iată 10 dintre cele mai dezamăgitoare destinații turistice din lume:

1 – Stânca din Gibraltar

Un loc unic, un teritoriu britanic de peste mări, care încă mai există, în ciuda anilor colonialismului care s-au încheiat de mult… cu un drum care servește drept aeroport și o colonie de maimuțeexotice. Dar suntem siguri că este cu adevărat specială această destinație? În realitate, nu este un loc nici britanic, nici spaniol, destul de scump, cu cozi lungi peste tot. Este adevărat, de la cetate vă puteți bucura de puncte panoramice excelente, dar maimuțele sunt acum aproape mai umane decât turiștii…

2 – Niagara Falls (partea SUA)

Cele mai frumoase cascade! Minunatele, de ne-pierdut, unicele Niagara Falls! Da, dar mai bine să le observăm din partea canadiană… americanii cu siguranță nu se bucură de cel mai bun punct de vedere, să spunem așa.

3 – Hollywood, USA

Nominalizat și lăudat mereu, templul de aur al cinematografiei mondiale. Da, dar nimeni nu ne spune că, în realitate, este o grămadă de egocentrici dispuși să facă orice pentru a face o fotografie, un trotuar banal cu stele pe gresie și un muzeu de ceară destul de înspăimântător. Dacă nu sunteți adevărați iubitori de filme, este o oprire care poate fi evitată. Mai ales, pentru că adevăratele star-uri se plimbă în mod normal în altă parte…

4 – Temple Bar, Dublin

Un cartier renumit, un loc de întâlnire pentru mulți artiști de stradă, centrul vieții de noapte din capitala irlandeză, dar mai presus de toate regatul pub-urilor. O destinație turistică excelentă, mai ales seara. Da, dacă nu ar fi atât de multe grupuri de persoane bete. O mică arenă unde cel care bea (și petrece) cel mai mult câștigă.

5 – Nassau, Bahamas

Capitala Bahamasului, doar gândul aduce o idee de vacanță și de relaxare. Putem chiar simți mirosul loțiunii de bronz în aer și ne vedem în fața apei cristaline, sărutată de soare pe o plajă încântătoare… Păcat că totul este minunat doar în fotografie! În realitate, este un loc cu adevărat scump, cu hoardele de turiști arși de soare care continuă să debarce de pe navele de croazieră într-un paradis plastic.

6 – Walt Disney World, Orlando

Cel mai mare parc de distracții din lume, cel mai renumit. Inaugurat în Florida în 1971, fiecare ex-copil din anii 1980 și-ar fi dorit să aibă norocul să meargă acolo cu mama și tata.
Cu toate acestea, nu este exact așa cum mulți dintre noi ni l-am imaginat ani de zile… Suntem siguri că prețul biletului este merită o zi întreagă petrecută în cozi lungi, înconjurați de copii care țipă și plictisiți de moarte de rândurile aproape eterne pentru a urca în atracții?

Citește mai mult: https://injurullumii.info/destinatii-dezamagitoare-in-lume/


Like it? Share with your friends!

535
552 shares, 535 points

Comentarii

comentarii

Alege un format
Poveste
Povestește-ne despre o călătorie care te-a impresionat mai mult.
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF