549
672 shares, 549 points
08294F10 4DBF 457F A148 0F833C9FD73E

Cu toții știm de nefericitul eveniment, care a avut ca urmări distrugerea celei mai frumoase cascade din România. Deși cascada Bigăr nu mai este obiectivul turistic de altă dată, trebuie să știți că pe teritoriul României mai există alte câteva cascade absolut uimitoare. Fiecare își are propria frumusețe, fiind originală în felul ei. Însă, care este cascada ce poate să ajungă în topul celor mai minunate astfel de locuri naturale? 

1AC97826 3CA9 49C0 A415 D354018A9B1E

Nu mai este un secret că România găzduiește o diversitate de locații uimitoare. Ori de câte ori v-ați dori să evadați din cotidianul orașelor aglomerate, departe de stresul traficului și al oamenilor, ei bine…natura este cea mai potrivită pentru a vă relaxa gândurile și trupurile. Însă, în ce loc mai exact ați putea petrece câteva momente de liniște deplină? În umbra Cascadei Bigăr s-a aflat de-a lungul timpului o deosebită atracție turistică, ce a atras privirile tuturor călătorilor. Care este cascada ce vă poate oferi pace în gânduri și imagini impresionante? 

C58EAA08 353C 4FF7 B719 8250D3206E43

Cascada Văioaga pare desprinsă din cărțile de basm, din acele reviste cu peisaje exotice sau chiar din insulele pe care mulți ni le dorim pentru vacanță. Ei bine, nu mai trebuie să călătoriți peste hotare sau să visați la ceea ce vedeți prin imagini, pentru că această locație vă va oferi paradisul. Cascada Văioaga este ruptă din Grădina Raiului, fiind una dintre cele mai frumoase locații naturale ale României. 

F1EFE146 9638 42A9 9B1E EBF8EF1D66E4

Aceasta este localizată în Parcul Național Cheile-Nerei, fiind foarte aproape de Cascada Beușnița și Lacul Ochiul Beiului. Astfel, dacă veți hotărî să vizitați cascada, vă veți bucura și de aceste două locații ce sunt de-a dreptul uluitoare. Pentru a ajunge la Cascada Văioaga este necesar să treceți pe lângă Beușnița și Ochiul Beiului. Astfel, fiți siguri că nu veți putea rata niciunul dintre obiective. 

C644A9B4 1149 475D 8BF6 DE64F4C831B5

Împrejurimile cascadei sunt deosebite, turiștii considerând acest loc ca fiind cel mai frumos din întreaga țară. Mediul este unul natural, cascada aflându-se în mijlocul pădurii. Cântecele păsărilor, aerul curat și cursul apei vă vor liniști pe deplin, făcându-vă să uitați de orice stres și problemă. De la o înălțime de șase metri, apa cade vijelioasă într-o oază liniștită. Un albastru curat cuprinde întinderea de apă, iar vegetația ce înconjoară locul completează perfect peisajul. Este un tablou pictat de o mână măiastră, care nu vă poate face decât să spuneți: CÂT DE FRUMOASĂ ESTE LUMEA ÎN CARE TRĂIM. În acea liniște asurzitoare nu puteți decât să priviți și să admirați acea minune a naturii, să vă bucurați de imagini și să aveți parte de un moment de relaxare. Vă veți contopi cu natura și astfel, veți simți cum toate energiile negative vă eliberează gândurile și sufletul. Cascada Văioaga este o adevărată operă naturală, ce poate să le ofere oamenilor clipe de neuitat. 

BD50C07A 1124 4703 9BCB 986E2672AE2B

Imaginile transmit emoție și suntem siguri că vă vor convine să mergeți în acest loc. Cu siguranță nu veți regreta și la fel ca o mulțime de turiști, veți spune că această cascada este cea mai frumoasa din România. 


Like it? Share with your friends!

549
672 shares, 549 points
Ioana Raluca

Totul este artă, cum de altfel și țara aceasta, România, este o adevărată piesă de muzeu. Iar ca orice piesă valoroasă, merită să fie recunoscută de către noi. Să scriu este o pasiune, să scriu despre România este deja iubire.

Comentarii

comentarii