fbpx
549

Cu toții știm de nefericitul eveniment, care a avut ca urmări distrugerea celei mai frumoase cascade din România. Deși cascada Bigăr nu mai este obiectivul turistic de altă dată, trebuie să știți că pe teritoriul României mai există alte câteva cascade absolut uimitoare. Fiecare își are propria frumusețe, fiind originală în felul ei. Însă, care este cascada ce poate să ajungă în topul celor mai minunate astfel de locuri naturale? 

Nu mai este un secret că România găzduiește o diversitate de locații uimitoare. Ori de câte ori v-ați dori să evadați din cotidianul orașelor aglomerate, departe de stresul traficului și al oamenilor, ei bine…natura este cea mai potrivită pentru a vă relaxa gândurile și trupurile. Însă, în ce loc mai exact ați putea petrece câteva momente de liniște deplină? În umbra Cascadei Bigăr s-a aflat de-a lungul timpului o deosebită atracție turistică, ce a atras privirile tuturor călătorilor. Care este cascada ce vă poate oferi pace în gânduri și imagini impresionante? 

Cascada Văioaga pare desprinsă din cărțile de basm, din acele reviste cu peisaje exotice sau chiar din insulele pe care mulți ni le dorim pentru vacanță. Ei bine, nu mai trebuie să călătoriți peste hotare sau să visați la ceea ce vedeți prin imagini, pentru că această locație vă va oferi paradisul. Cascada Văioaga este ruptă din Grădina Raiului, fiind una dintre cele mai frumoase locații naturale ale României. 

Aceasta este localizată în Parcul Național Cheile-Nerei, fiind foarte aproape de Cascada Beușnița și Lacul Ochiul Beiului. Astfel, dacă veți hotărî să vizitați cascada, vă veți bucura și de aceste două locații ce sunt de-a dreptul uluitoare. Pentru a ajunge la Cascada Văioaga este necesar să treceți pe lângă Beușnița și Ochiul Beiului. Astfel, fiți siguri că nu veți putea rata niciunul dintre obiective. 

Împrejurimile cascadei sunt deosebite, turiștii considerând acest loc ca fiind cel mai frumos din întreaga țară. Mediul este unul natural, cascada aflându-se în mijlocul pădurii. Cântecele păsărilor, aerul curat și cursul apei vă vor liniști pe deplin, făcându-vă să uitați de orice stres și problemă. De la o înălțime de șase metri, apa cade vijelioasă într-o oază liniștită. Un albastru curat cuprinde întinderea de apă, iar vegetația ce înconjoară locul completează perfect peisajul. Este un tablou pictat de o mână măiastră, care nu vă poate face decât să spuneți: CÂT DE FRUMOASĂ ESTE LUMEA ÎN CARE TRĂIM. În acea liniște asurzitoare nu puteți decât să priviți și să admirați acea minune a naturii, să vă bucurați de imagini și să aveți parte de un moment de relaxare. Vă veți contopi cu natura și astfel, veți simți cum toate energiile negative vă eliberează gândurile și sufletul. Cascada Văioaga este o adevărată operă naturală, ce poate să le ofere oamenilor clipe de neuitat. 

Imaginile transmit emoție și suntem siguri că vă vor convine să mergeți în acest loc. Cu siguranță nu veți regreta și la fel ca o mulțime de turiști, veți spune că această cascada este cea mai frumoasa din România. 


Like it? Share with your friends!

549
România Turistică

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat. România Turistică îți face agenda de călătorie, selectând pentru tine cele mai frumoase și avantajoase locuri de vizitat. Ne urmărești și-ți organizezi apoi singur vacanțele.

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?