fbpx
554

Începe Noul An așa cum se cuvine, împachetează-ți valiza și pornește într-o călătorie prin cele mai fascinante destinații ale lumii care sunt și mai frumoase în ianuarie. Fie că vrei să scapi de gerul de acasă sau, din contră, vrei să te bucuri de zăpadă, toate aceste destinații de ianuarie îți vor oferi experiențe de neuitat, de care te poți bucura doar în această perioadă a anului. Iată ce locuri îți recomandăm să vizitezi în ianuarie.

Escaladează Masivul Kilimanjaro

Dacă ai reușit să urmezi toate rezoluțiile legate de fitness pe care ți le-ai făcut la începutul anului trecut, de ce să nu îți testezi abilitățile și să încerci să cucerești Masivul Kilimanjaro, în Tanzania. Luna ianuarie marchează începutul primului sezon uscat al anului, cu temperaturi blânde și cer senin dimineața și seara, o vreme ideală pentru a escalada acest masiv gigant.

Lenevește la soare în America Centrală

Și în America Centrală este sezonul uscat, ceea ce înseamnă temperaturi ceva mai scăzute, dar o vreme perfectă pentru plajă, cu ploi mai puține atât în Caraibe, cât și pe coasta pacifică. Ai o mulțime variată de destinații de plajă, de la resort-urile luxoase din Cancun la plajele liniștite din Belize.

Festivalul Cămilelor din Bikaner, India

Festivalul anual al Cămilelor din Bikaner, în India, este unul dintre cele mai colorate festivaluri din Rajasthan, cu o mulțime de evenimente amuzate menite să omagieze aceste creaturi simpatice. Sute de cămile participă la întreceri și vei putea admira chiar și spectacole de… dans cu cămile pe parcursul a două zile din ianuarie, dar și o mulțime de alte evenimente, de la cele cu păpuși la fochiști.

Ianuarie este perioada ideală de a explora și restul Rajasthan-ului, când temperaturile nu sunt foarte ridicate, astfel încât poți vizita toate locurile minunate fără a fi copleșit de caniculă.


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-6-experiente-spectaculoase-de-care-sa-ai-parte-in-ianuarie


Like it? Share with your friends!

554
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?