fbpx
539

Mulți preferă călătoriile în alte țări, asta pentru diversitatea lor și tot ceea ce pot oferi. Însă, din cauza pandemiei, o mare parte dintre călători au fost nevoiți să își petreacă vacanțele în țară, mai exact în România. Suntem aici pentru a demonstra că pe teritoriul românesc există o mulțime de locații absolut deosebite, care mai de care mai atractive, ce reușesc prin a ne încânta prin magia lor aparte. Tocmai pentru că dispunem de un turism minunat, încurajam toți oamenii să își viziteze țara. Astfel, cum călătoriți în România?

Alegerea destinației

Când vine vorba de locația ideală, pe care să o recomandăm sau pe care o considerăm ca fiind cea mai frumoasă, nu putem răspunde. De ce? Ei bine, România dispune de niște locuri de-a dreptul admirabile, locuri ce nu își au termen de comparație. Fiecare este special, fiecare își are o poveste unică, tocmai din acest motiv, nu vom putea să vă încurajăm spre un singur loc. Însă, putem să le clasăm după tipurile de călători. De la locuri liniștite, relaxante, la locuri definite de agitație; locuri moderne și locuri din mijlocul naturii. Astfel, primul lucru din seria ,,cum să călătorești în țara ta?” este: alegerea locului ideal plăcerilor tale.

Indiferent de ce fel de persoană ai fi, ai siguranța că în România vei regăsi un loc ce să îți îndeplinească toate așteptările. Urmărindu-ne, ai observat ce varietate de repere turistice ai la îndemână pentru a alege locația ideală pentru călătoria ta. Însă, îți prezentăm câteva obiective, ce credem că se vor plia odată cu dorințele tale.

Dacă ești o persoană iubitoare de natură și îți dorești un loc unde să te poți bucura de ea, ce spui de Parcul Național Cheile Nerei? Pe noi ne-a fascinat…fiind probabil, printre primele cele mai frumoase locuri din țară. Natura este singura ce domină împrejurimile, cât despre liniștea și atmosfera regăsită, îți mărturisim că nu te vei sătura să îți petreci timpul aici. Obiectele din parc sunt la mare căutare, cele mai reprezentative, prin frumusețea și legendele lor fiind: Lacul Ochiul Beiului și Cascada Beușnița. Două capodopere ale naturii, cu a lor frumusețe ce ne-a furat inimile.

Aventurile și drumețiile sunt o plăcere pentru tine? Ce spui de câteva chei din țară? Aici te vei bucura de trasee în locații pitorești, cu imagini fabuloase și împrejurimi ce îți vor tăia respirația. Cu toții știm că cele mai atractive chei sunt Cheile Bicazului, cu a lor splendoare, ce a fascinat turiștii. Însă, nici Cheile Turzii nu sunt mai prejos, pentru noi fiind de o frumusețe naturală copleșitoare.

Să spunem că preferi ceva mai modern, agitat și popular, iar pentru asta te îndrumăm către un tur al țării prin cele mai cunoscute orașe. Iar pentru că fiecare oraș își are o poveste, te sfătuim să alege acele locații culturale și istorice. Pornește din Sinaia, către centrul Brașovului, spre Sighișoara, ca apoi să cobori spre ale Sibiului tărâmuri. Nu rata Alba Iulia și Clujul, fiecare având propriile repere atractive. Într-un astfel de tur pornește cu familia sau prietenii, drumul va fi unul plin de viață, iar locațiile le vei resimți într-un alt fel.


Like it? Share with your friends!

539
România Turistică

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat. România Turistică îți face agenda de călătorie, selectând pentru tine cele mai frumoase și avantajoase locuri de vizitat. Ne urmărești și-ți organizezi apoi singur vacanțele.

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?