fbpx
621

Nu mai sunt de mult o noutate poveștile despre anumite locuri misterioase din inima Bucegilor, zone incărcate energetic in care turiștii care trec pe acolo traiesc experiențe inexplicabile.

Localnicii din Busteni spun ca ar exista portaluri care leaga Valea Urlatorii de Valea Alba sau de Valea Cerbului. Povestile par a fi confirmate chiar de marturiile turistilor care ajung in Valea Urlatorii. De-a lungul vremii, nu putini au fost cei care au povestit ca pe drum s-au intalnit cu oameni complet dezorientati, care fie nu stiau unde se afla, fie aveau impresia ca ajunsesera in alta parte.

Se mai povesteste ca exista si zone in care oamenii cu suflet curat si credinta in Dumnezeu au parte de vindecari miraculoase, datorita „gurilor de Rai” si „apei vii”, toate aceste cazuri amplificand misterul Bucegilor.

Specialistii in fenomene paranormale aduc in discutie un alt mister, imposibil de deslusit. Potrivit acestora, in zona Gura Diham au fost descoperite anumite formatiuni, botezate „pietrele calde”, in preajma carora se produc fenomene greu de explicat.

Sursa: https://identitatea.ro/fenomenele-inexplicabile-din-bucegi/


Like it? Share with your friends!

621
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?