fbpx
536

Cei care au drum prin țară și caută un loc frumos în care să se relaxeze, Plaja Ghioroc este acela. Situată la o distanța de 25 de kilometri de orașul Arad, plaja a devenit una dintre destinațiile favorite pe timpul verii de cei din județele vecine, dar și în rândul turiștilor ungari. Nu știm câți dintre voi au avut ocazia să vadă Lacul Ghioroc, însa după reamenajările autorităților din ultimii ani, plaja din vestul țării atrage un număr tot mai mare de vizitatori.

Este supranumita Litoralul Vestului, plaja fiind inconjurata de palmieri care amintesc de acele destinatii exotice. Primaria Ghioroc nu a uitat nici de amenajarea locurilor de parcare, 600 la numar, astfel incat cei care vin din alte judete sa poate gasi un loc unde sa isi lase masina. Toaletele, dusurile, terasele, zonele verzi pentru campat au fost si ele luate in calcul pentru a face cat mai placuta sederea turistilor.

Plaja Ghioroc -varianta economica a litoralului de la Marea Neagra

Nu sunt multi cei care stiu de Plaja Ghioroc, fiind recomandata adesea intre prieteni sau pe retelele de socializare. Dar chiar si asa atrage anual peste 100.000 de turisti. Lacul Ghioroc se afla la poalele Muntilor Zarandului si poate fi locul ideal pentru o balaceala zdravana. Cat despre biletul de intrare nu va faceti probleme! Intrarea este libera, singurul cost avandu-l parcarea, 10 lei pe zi.

”Litoralul Vestului” se intinde pe o suprafata de 10 hectare si are o adancime de 15 metri. De altfel, palmierii, nisipul fin, umbrelele din stuf ii confera un aspect exotic.


Sursa: ideipentruvacanta.ro


Like it? Share with your friends!

536
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?