561
812 shares, 561 points

România pe timp de iarna este cu adevărat magică. Fie că ești pasionat de schi și visezi la o vacanță pe pârtie sau îți dorești să descoperi un oraș nou sau un colț de natură minunat, țara noastră se mândrește cu o sumedenie de locuri minunate unde poți să-ți petreci vacanța de iarnă. Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru acest sezon, iată 15 locuri din România perfecte pentru vacanța de iarnă.

Vacanța de iarna la Colibița

Dacă în vacanța de iarnă vrei să te bucuri și de mare și de munte, noi îți propunem ca destinație satul Colibițala poalele Munților Călimani. Acest sat fermecător se află pe malul lacului cu același nume, fiind zona cu cel mai pur aer din țară. În ultimii ani tot mai mulți turiști au fost fermecați de frumusețea acestui loc, astfel că micuțul sat Colibița s-a transformat într-o superba stațiune turistică. Pe timp de iarnă, Colibița primește ceva mai puțini vizitatori, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de peisajele extraordinare de unul singur.

Vacanța de iarnă la Văliug

Una dintre cele mai frumoase stațiuni din Banatul montan, Văliug te va surprinde cu panoramele sale fabuloase. Localitatea se află în apropiere de două lacuri de acumulare, ce completează peisajul pitoresc. Dacă pe timp de vară, Văliug este o destinație dragă celor care iubesc natura, dar și distracția, iarna, pârtiile de schi atrag dependenții de adrenalină. Văliug se află la poalele munților Semenic, iar pârtia care pornește din vârful Semenic spre Văliug are o lungime de 5,8 kilometri.

Read more: https://identitatea.ro/vacanta-de-iarna-2018/


Like it? Share with your friends!

561
812 shares, 561 points

Comentarii

comentarii