fbpx
552

Mila 23 se poate spune ca înglobează în mica sa suprafață întregul spirit al zonei. Acest sat de pescari situat la 53 de kilometri de Tulcea, pe Dunărea veche, în comuna Crișan, este accesibil doar pe calea apei. Prețul feribotului între Crișan și Mila 23 este de 12 lei.

Mila 23 este un paradis pentru pasionatii de pescuit ce pot face schimb de experienta cu localnicii si care isi pot petrece intregul sejur cazati la una dintre pensiuni sau la locuitorii din zona. Pentru cei care doresc ceva mai multa aventura, tot de aici se poate porni intr-o plimbare cu caiacul sau canoea pe salba de lacuri dintre Mila 23 si Crisan.

Inchirierea unei canoe costa intre 100 si 200 de lei pe zi in functie de model, dar pretul scade atunci cand acestea sunt inchiriate pentru mai multe zile. In plus, preluarea acestora poate fi facuta la capatul turului pentru o suma cuprinsa intre 100 si 300 lei.


Sursa: traveleurope.ro


Like it? Share with your friends!

552
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?