fbpx
553

De ce sa alegeți satul Sfântu Gheorghe? E simplu: situat în județul Tulcea, la varsarea brațului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră, la o distanță de 120 km de Tulcea, e cotat ca fiind cel mai frumos loc din Delta Dunării, de care vă veți îndragosti pe loc și iremediabil.

Ofertele de cazare Sfantu Gheorghe sunt diverse – de la hoteluri de 4 stele pana la pensiuni si cazare la localnicii care sunt foarte primitori.

Delta Dunarii, la fel de frumoasa si iarna

Pentru iubitorii de natura, de liniste si aer curat, Delta Dunarii este mereu o alegere inspirata. Imaginati-va, pret de cateva minute, cum ar fi sa va treziti la gura sobei si sa admirati pe geam canalele Dunarii – o incantare! Mai mult decat atat, puteti admira si o parte din cele peste 300 de specii de pasari, in timp ce stuful, acoperit de zapada, va va incanta privirile. Asa arata Raiul de la Sfantu Gheorghe, satul din Delta incremenit in timp.

Delta Dunarii via Sfantu Gheorghe

Foarte aproape de locul unde Dunarea se varsa in mare se afla satul Sfantu Gheorghe. Un sat micut, cu case modeste, ce adaposteste in jur de o mie de locuitori, unde turismul rural a prins avant.

De ce ne putem bucura pe timp de iarna? Plimbari pe plajele salbatice, unde puteti admira in jur de 100 de specii de pasari pe care nu le vedeti vara (gaste, rate, pitigoi codati, rapitoare mari, starci, pelicani, cormorani etc). Nu trebuie sa iti faci griji pentru tantari, intrucat nu ii vei gasi in aceasta perioada. Poti in schimb sa te bucuri de imaginea copacilor incarcati de zapada si a cailor salbatici care sunt de o frumusete aparte.

Sursa: https://identitatea.ro/sfantu-gheorghe/


Like it? Share with your friends!

553
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?