540
602 shares, 540 points

Ştim cât este de greu să fii şi original şi romantic, să planifici ceva minunat care să pară spontan, să impresionezi fără să exagerezi. Ne-am gândit deci, să te ajutăm. Iată 7 idei romantice pentru luna îndrăgostiţilor în Bucureşti.

1. Ia cina la Winestone Victoriei 37, într-un decor modern

Dacă o masă retrasă pentru două persoane într-un ambient festiv este ceea ce cauţi, restaurantul Winestone Victoriei 37, al hotelului Novotel Bucuresti, te aşteaptă cu drag. Lumina caldă, muzica din surdină şi meniul cu preparate delicioase vor face totul perfect pentru o ieşire specială. Poţi alege să aştepti la masă sau la bar până preparatele tale sunt gata pentru a fi servite.

2. Vizionează o piesă de teatru sau un film, fie acestea romantice sau satirice

Pentru gusturile fiecăruia dintre noi, arta a găsit câte ceva să ne ofere. Fie că urmăreşti o interpretare a celebrei poveşti ale lui Romeo si Julieta, sau o piesă satirică de umor, teatrul este întotdeauna o alegere perfectă pentru o activitate de cuplu. Dacă tu sau perechea ta nu sunteţi atât de entuziasmaţi de ideea de a merge la teatru, un film romantic la cinematograf este o alegere la fel de bună.

3. Savurează preparate delicioase la Barbizon Steak House

Cel mai bun vin se savurează cu cea mai bună friptură, gătită de un chef ce pune pasiune… în mâncare. De aceea, Barbizon Steak House, restaurantul hotelului Pullman Bucureşti este locul perfect pentru o cină în doi.

4. Rezervă o şedinţă de masaj

Cel mai preţios dar este desigur, relaxarea. Poţi opta pentru masaje de cuplu sau masaje individuale. Acestea pot fi urmate de o şedinţă de saună sau un pahar de prosecco. Alege şi tu să îţi surprinzi perechea cu o întâlnire odihnitoare. Dacă nu ştii unde poţi apela la astfel de servicii, încearcă-le pe cele de la Hotel Novotel Bucureşti.

5. Comandă cel mai dulce desert la restaurantul Hotelului Ibis

Ce e mai romantic dacă nu un desert deosebit împărţit în doi? Alternativa mai placută la o cina a fost întotdeauna cea de a sări… direct la desert. Prăjiturile ridicate la nivel de artă la Hotelul Ibis Palatul Parlamentului îţi vor încânta simţurile, garantat! Vestea bună e că poţi savura această prăjitură atrăgătoare şi la celelalte hoteluri Ibis, Hotel Ibis Sibiu şi Hotel Ibis Constanţa şi Hotel Ibis Bucureşti Gara de Nord.

6. Participaţi la un curs de dans în doi

Dansul este liantul perfect între trup şi suflet. De aceea, este o idee excelentă să participaţi împreună la un curs de dans. Indiferent de genul ales, coregraful se va asigura că mişcările sunt inspirate de iubire, energie şi că voi vă distraţi. Alege un curs de salsa sau tango pentru cei romantici sau un curs de dans modern, inspirat de muzica r&b dacă nu eşti convins că dansurile de societate sunt pentru tine.

7. Alege combinaţia perfectă dintre flori şi dulciuri

Flori sau ciocolată? Puşi în faţa situaţiei de a alege, câţi ştiu care este răspunsul corect? În realitate, e posibil ca acesta să nici nu existe. Dacă totuşi nu vrei să te afli în situaţia de a alege, vino împreună cu perechea ta la restaurantul Winestone® al hotelului Mercure Bucureşti City Center şi savurează cei mai delicioşi şi înfloraţi papanaşi.

Citeste mai multe: http://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-7-idei-romantice-pentru-un-valentines-day-magic-in-bucuresti

 


Like it? Share with your friends!

540
602 shares, 540 points
romtur.ro

Comentarii

comentarii