540
602 shares, 540 points
021 09

Luna februarie este dedicată iubirii, oamenii având posibilitatea de a celebra oficial acest sentiment de cel puţin trei ori. Neoficial, ei o pot face în orice moment al vieții.

Luna februarie este mai specială decât celelalte, nu doar din cauza faptului că numărul de zile variază în funcție de an, ci și pentru că acum, la nivel internațional, se celebrează iubirea.

Unii romantici spun că iubirea trebuie musai să aibă o sărbătoare a ei, alții spun că este un obicei consumerist și lipsit de valoare. Ştim cât este de greu să fii şi original şi romantic, să planifici ceva minunat care să pară spontan, să impresionezi fără să exagerezi.

1. Ia cina într-un decor deosebit

Dacă o masă retrasă pentru două persoane într-un ambient festiv este ceea ce cauţi, sunt foarte multe restaurante care te aşteaptă cu drag. Lumina caldă, muzica din surdină şi un meniu cu preparate delicioase vor face totul perfect pentru o ieşire specială.

dinner PYBR73X

2. Vizionează o piesă de teatru sau un film, fie acestea romantice sau satirice

Pentru gusturile fiecăruia dintre noi, arta a găsit câte ceva să ne ofere. Fie că urmăreşti o interpretare a celebrei poveşti ale lui Romeo si Julieta, sau o piesă satirică de umor, teatrul este întotdeauna o alegere perfectă pentru o activitate de cuplu. Dacă tu sau perechea ta nu sunteţi atât de entuziasmaţi de ideea de a merge la teatru, un film romantic la cinematograf este o alegere la fel de bună.

retro movie projector PUJFMXF

3. Savurează preparate delicioase în locurile preferate

Cel mai bun vin se savurează cu cea mai bună friptură, gătită de un chef ce pune pasiune… în mâncare. De aceea, trebuie să te gândești din timp la locul preferat pentru a avea parte de o cină pe măsură în seara ta specială.

foil pack dinner with red fish fillet of salmon wi QBFE4BL
7 idei romantice pentru luna îndrăgostiţilor 11

4. Rezervă o şedinţă de masaj

Cel mai preţios dar este desigur, relaxarea. Poţi opta pentru masaje de cuplu sau masaje individuale. Acestea pot fi urmate de o şedinţă de saună sau un pahar de prosecco. Alege şi tu să îţi surprinzi perechea cu o întâlnire odihnitoare. Dacă nu ştii unde poţi apela la astfel de servicii, încearcă-le pe cele de pe romtur.com.

beautiful woman lying on spa mask face with treatm VZHW4UR
7 idei romantice pentru luna îndrăgostiţilor 12

5. Comandă cel mai dulce desert la restaurantul preferat

Ce e mai romantic dacă nu un desert deosebit împărţit în doi? Alternativa mai placută la o cină a fost întotdeauna cea de a sări… direct la desert. Prăjiturile ridicate la nivel de îţi vor încânta simţurile, garantat! Vestea bună e că poţi savura o prăjitură atrăgătoare atât în oraș, cât și acasă.

dessert fruitcake QJLPHPU
7 idei romantice pentru luna îndrăgostiţilor 13

6. Participaţi la un curs de dans în doi

Dansul este liantul perfect între trup şi suflet. De aceea, este o idee excelentă să participaţi împreună la un curs de dans. Indiferent de genul ales, coregraful se va asigura că mişcările sunt inspirate de iubire, energie şi că voi vă distraţi. Alege un curs de salsa sau tango pentru cei romantici sau un curs de dans modern, inspirat de muzica r&b dacă nu eşti convins că dansurile de societate sunt pentru tine.

beautiful passionate dancers dancing 8ZP6B3J
7 idei romantice pentru luna îndrăgostiţilor 14

7. Alege combinaţia perfectă dintre flori şi dulciuri

Flori sau ciocolată? Puşi în faţa situaţiei de a alege, câţi ştiu care este răspunsul corect? În realitate, e posibil ca acesta să nici nu existe, așa că cel mai bine …le oferi pe ambele, cu un peisaj deosebit în fundal.

flowers P98VGSB

Like it? Share with your friends!

540
602 shares, 540 points
Andreea Moțoc

Comentarii

comentarii