566
862 shares, 566 points

Atunci când ne alegem traseele pentru drumeţii, cel mai adesea ne orientăm după punctele pe care vrem să le vedem pe traseu… cel puţin aşa fac eu, mereu în căutare de trasee care duc la cascade, peşteri sau puncte de belvedere impresionante. Dacă vrei un traseu cu adevărat spectaculos, care este în sinea lui o atracţie turistică, dar şi o provocare pentru cei pasionaţi de plimbări luuungi în aer liber, atunci îţi propun 5 chei din România pe care merită să le parcurgi!

Cheile Râmeţului

Cheile Râmeţului sunt în sinea lor un singur obiectiv turistic, plin cu numeroase atracţii pentru cei care iubesc natura, dar şi monumentele din ţara noastră. Aria protejată se întinde pe 40ha, de-a lungul cărora pereţii calcaroşi lasă vizitatorii să se delecteze cu doline, peşteri, turnuri şi creste.

Cheile Crivadiei

Cheile Crivadiei reprezintă o arie protejată deosebit de frumoasă şi numai bună de explorat în Parcul Natural Grădiştea Muncelului-Ciclovina. Micuţa rezervaţie de numai 10ha atrage numeroşi turişti în zonă, deoarece se remarcă prin peisajele naturale uimitoare, floră şi faună bogate, dar şi câteva obiective turistice istorice.

Cheile Corcoaiei

Cheile Corcoaiei se numără şi ele printre obiectivele demne de admirat în ţara noastră, chiar dacă nu sunt atât de cunoscute turiştilor. Frumuseţea peisajelor şi a traseelor de aici este cu siguranţă cel mai bun motiv pentru a explora rezervaţia naturală din Munţii Mehedinţi.

Read more at: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-descopera-romania-5-chei-spectaculoase-pe-care-merita-sa-le-parcurgi


Like it? Share with your friends!

566
862 shares, 566 points
romtur.ro

Comentarii

comentarii