fbpx
521

Astăzi vă invităm să descoperiți minunata deltă a Siretului. Experimentați trăirea pe meleaguri românești!

Vă propunem cazare la Zaga Zaga Resort, un complex de căsuțe rustice, cu cherhana și alte facilități ce vă duc mai de grabă cu gândul la Delta Dunării.

Acest resort cu căsuțe plutitoare se află în satul Doaga, la 25 de kilometri distanță de Focșani.

PARCUL NATURAL PUTNA – VRANCEA, LA DOAR 60 KM DE ZAGA ZAGA RESORT

Drumurile ne poartă în munți, la canionul din Vrancea–Cheile Țișiței. Rezervația impresionează prin văile săpate în stâncă de apă, poduri ce traversează drumeții prin cele mai diversificate specii de floră și faună.

Traseul nu are grad de dificultate mare, putând fi străbătut de oricine, fără echipamente speciale. Totuși, sunt recomandate încălțările sport, antiderapante.

Aventura pornește acum! Haideți să descoperiți peisajele spectaculoase din canion. De-a lungul călătoriei veți vedea cascade în miniatură, create de râu, văi înguste, pereți de stâncă, numeroase exemplare de capră neagră și vegetație din belșug.

Cea mai spectaculoasă parte din traseu se întinde de la Lepșa până la zona numită Tunelul Mare. Lungimea traseului este de 19 kilometri. Tot ce aveți de făcut este să urmați traseul marcat cu triunghi roșu și să vă bucurați de natură.

Călătoria de cinci ore prin canionul din Vrancea–Cheile Țișiței plimbă turiștii prin locuri spectaculoase. Cum frumusețea locului nu încetează să surprindă, vă recomandăm să mergeți la Cascada Putnei. Se află la 7 kilometrii distanță de Cheile Țișiței.

Aceasta este o zi plină de energie, oferită de natură. Nu aveți motiv să obosiți, când boarea cascadei vă încarcă simțurile.

Soarele încet pictează nuanțe de negru cu stele. Se lasă seara și ne retragem spre minunatul resort din delta Moldovei, aflat la doar 60 km de această minunată zonă montană.

ZAGA ZAGA RESORT, CAZARE ÎN DELTA SIRETULUI

Resortul Zaga Zaga este supranumit și Delta din Moldova. Dacă ați ajuns aici seara, povestea nopții se scrie în susur de apă, siluete de brazi și acoperișuri de case.

Haideți să descoperim bungalourile. Interiorul e decorat cu lemn, pereții au uitat de vopsea, stinghiile conturându-i armonios. Geamul mare oferă o priveliște de vis spre tabloul natural. Razele dimineții bat la geam. Faceți-i cu mâna Soarelui de pe pontonul casei!

După aceea pescuiți sau plimbați-vă cu barca până la cherhanaua cu pește din bălțile proprii. Peisajele sunt pitorești și vorbesc fără de cuvinte. Surprindeți momentele petrecute aici și desprindeți-vă de orice gând agitat al orașului.

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE ZAGA ZAGA RESORT

Prețul unei case pe apă este de 250 de lei/noapte de luni până joi si 300 de lei/noapte în weekend . Fiecare cameră dispune de baie proprie, televizor și frigider.

Facilitățile vin la pachet, astfel că taxa de pescuit este inclusă, precum și o barcă cu vâsle, în limita a trei ore. De asemeni se pot închiria bărci cu motor. Turiștii se pot plimba cu bicicletele proprii sau cu trăsură trasă de cai, prin pădure, pe o distanță de 8 km.

CREAȚI AMINTIRI ÎN PARCUL DE AVENTURĂ ZAGA ZAGA

Parcul de aventură Zaga Zaga este format din șase trasee, dispuse în funcție de înălțimea aventurierilor. Fiecare traseu durează aproximativ 15-30 de minute. Toate traseele au acces la tiroliană. Dați start aventurii din mijlocul Deltei din Moldova!

Pregătiți bagajul și haideți la drum! Locul abia așteaptă să își pună amprenta în inima voastră. Atâtea activități inedite aveți de încercat, încât emoția e puternică, iar gândul vă zboară doar acolo. România are locuri frumoase. Bucurați-vă de frumusețea ce v-o oferă. Șansa e unică. Povestiți cunoscuților și haideți să ducem tradiția românească mai departe. 


Sursa: wildventure.ro


Like it? Share with your friends!

521
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?