fbpx
601

Jack Morris, în vârstă de 26 de ani şi Lauren Bullen, în vârstă de 24 de ani, sunt cuplul care inspiră oamenii din întreaga lume cu postările lor de pe Instagram. Cei doi călătoresc în unele din cele mai exotice locuri de pe Pământ, postează fotografii pe conturile de pe reţele sociale şi primesc sume fabuloase de bani din partea brand-urilor dornice să se promoveze prin intermediul lor.

Împreună au reuşit să adune peste trei milioane de fani pe Instagram, dar au şi două site-uri separate unde publică fotografii din călătoriile lor. Jack şi Lauren s-au cunoscut în Fiji în timp ce lucrau împreună, iar acum trăiesc în Bali. Recent,  Morris a declarat pentru presa internaţională că a câştigat chiar şi 9.000 de dolari pentru o singură postare pe Instagram, în timp ce Bullen a primit 7.500 de dolari pentru o singură fotografie postată. Jack a adăugat că nu se asociază cu brand-uri care plătesc pentru o fotografie mai puţin de 3.000 de dolari.

De altfel, bugetul celor doi se rotunjeşte graţie parteneriatelor cu diverse branduri internaţionale. La un moment dat, o compania i-a dat lui Jack 35.000 de dolari pentru două zile de filmări şi cinci fotografii urcate pe contului lui de Instagram.

sursa: one.ro


Like it? Share with your friends!

601
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?