fbpx
532

Sună ca titlul unei povești pentru copii, dar pot să garantez că e cât se poate de adevărat. De fapt, numărul urșilor de pluș a trecut de mult de 100, dar cine le mai ține socoteala, mai ales când din fiecare călătorie cu mașina prin Europa, proprietarii pensiunii Regina mai scot din portbagaj câteva maimuțoaie alese pe sprânceană?!

De ce Pensiunea Regina din Predeal?

Citesc întotdeauna părerile turiștilor pe booking.com și pe Tripadvisor înainte de a face o rezervare iar Pension Regina are review-uri excelente și un scor foarte bun. Am vrut o pensiune aproape de pârtiile de schi, aproape de restaurante, de un supermarket (Carrefour și piața sunt peste drum) și de o farmacie.

Am vrut o pensiune ai cărei proprietari să fi intrat în business-ul ăsta din pasiune pentru călătorii și nici că puteam alege mai bine. Mi-aș fi dorit să am mai mult timp să stau de vorbă cu ei și să le aflu sutele de istorisiri din vacanțele pe care mi-au mărturisit că le fac an de an cu mașina (în Europa). De altfel, povestea celor (mai mult de) 100 de ursuleți de pluș a început tot într-o călătorie, în Germania, de unde au luat primele 3 jucării care stau și astăzi cuminți prin pensiune. Peste tot sunt fărâme de amintiri din vacanțele lor din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Franța, Spania, Portugalia, Grecia – mă rog, aș putea continua probabil până epuizez toate țările Europei – și le puteți vedea și voi la recepție, la restaurant, pe holurile pensiunii și în camere.

Cu copiii în vacanță

Mi-a plăcut mult ideea jucăriilor de pluș cu care este împânzit hotelul și mi-am zis că un astfel de loc nu trebuie să aibă decât proprietari care iubesc copiii. Și nu m-am înșelat, pensiunea este foarte primitoare cu familiile cu copii de toate vârstele.

Pătuțul de bebe ne aștepta în camera mare și călduroasă (caloriferul dublu se înfierbântă în câteva secunde și încălzește foarte bine), mini-frigiderul era și el prezent și am mai putut ține la rece una-alta pentru bebe iar la restaurantul pentru mic-dejun am avut scaun de masă.


Citeste mai mult: https://www.travelgirls.ro/ghid-de-calatorie/regina-si-cei-100-de-ursuleti-de-plus.html


Like it? Share with your friends!

532
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?