fbpx
614

Turiştii care vor să fugă de aglomeraţia de pe plajele litoralului românesc se pot refugia într-o zonă mai puţin cunoscută, dar spectaculoasă, tot în judeţul Constanţa.

Porţiunea de nisip din localitatea Tuzla este locul în care şezlongurile şi umbrelele nu au acaparat încă limba de nisip.

Doar sunetul valurilor tulbură liniştea de pe plaja din Tuzla. Un loc perfect pentru cei care fug de zgomotul din staţiuni. Cei care vin aici se bucură de relaxare totală, mai ales că nici semnalul la telefon nu este foarte bun.

Plaja din Tuzla este căutată în special de familii care vor să-i ţină pe copii departe de locurile aglomerate.

Turiştii care vin pe plaja din Tuzla se bucură de un nisip foarte fin, dar şi de o privelişte impresionantă. Totul este înconjurat de verdeaţă, iar pe margine sunt multe case rustice construite din stuf.

Potrivit touroperatorilor, localitatea Tuzla ar putea deveni staţiune turistică. Autorităţile locale au şi făcut un proiect în 2013 pentru acest lucru, dar până acum nu s-a concretizat.

Sursa: https://www.one.ro/lifestyle/vacante-si-calatorii/plaja-spectaculosa-din-romania-cu-apa-turcoaz-si-nisip-fin-de-care-nu-stie-nimeni-nu-apartine-de-nicio-statiune-17389905


Like it? Share with your friends!

614
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?