fbpx
531

Poate este încă devreme să îți pui întrebarea unde îți vei petrece vacanța de iarnă, fie ea doar un weekend sau un concediu de câteva zile. Ei bine, trebuie să știi că este perioada ideală în care să începi căutările locului perfect pentru o escapadă. Vara s-a încheiat destul de brusc, unii nereușind să se bucure de ultimele clipe de căldură, însă, avem pentru tine soluția și anume un concediu de vis în cele mai frumoase stațiuni de iarnă. Fiecare perioadă a anului își are propria frumusețe, iar anotimpul rece vine cu plăcerile sale încântătoare. Chiar dacă timpul este încă unul tomnatic, îți recomandăm să dai startul căutărilor. Iar aici suntem noi pentru a îți prezenta cele mai deosebite locații. Ești curios să le afli?

În funcție de tipul de persoană ce te definește, trebuie să îți alegi și viitorul loc de vacanță. Tocmai pentru că știm că oameni au dorințe diverse, am clasificat locațiile conform unor criterii bine definite. Odată ce le vei citi, cu siguranță vei afla care este locul tău de vis. Pentru că vorbim despre concediile din timpul iernii, fii precaut și pregătește-te pentru orice fel de eveniment natural.

Aventurier și plin de adrenalină

Chiar dacă este doar octombrie, zăpada deja s-a instalat în multe dintre zonele montane ale țării. De câteva zile, Straja și Rânca sunt un paradis de iarnă; zăpada instalându-se extrem de repede. Dacă îți dorești o astfel de experiență încă din începuturile toamnei, îți recomandăm câteva zile în aceste două frumoase stațiuni, unde turiștii se bucură de fiecare clipă de relaxare. Însă, să nu uităm de aventură. Ce spui de un traseu de-a lungul Transalpinei? Este foarte probabil ca zona să fie interzis de circulat, însă, merită să cauți informații cu privire la traseu. Imaginile deosebite și experiența sunt fără de egal în anotimpul rece, fiind cu totul și cu totul o aventură.

Pe cărări de munte

Natura este preferata ta? Ei bine, dacă este așa, ar trebui să o adori în fiecare clipă a anului. Chiar dacă iarna nu poate să ne ofere decât imagini albe, natura este de o splendoare aparte în acest anotimp. Liniștea deplină a locurilor de munte, îmbinată cu peisajele splendide, îți vor oferi o experiență de neuitat. Traseele sunt bine definite, totuși, respectă cu strictețe indicațiile salvamontiștilor. Pentru o astfel de escapadă, mergi către cei mai apropiați munți din zona ta, fiecare având o frumusețe aparte. Cei mai mulți preferă Bucegi, către Sfinx și Babe, însă, există și alte obiective ce merită vizitate.

Aromă de cafea, dimineți și răcoare

Dacă ești adeptul relaxării depline și tot ce îți dorești este doar un concediu liniștit, atunci nu mai sta pe gânduri și cazează-te la o pensiune din cele mai vizitate stațiuni: Azuga, Sinaia, Predeal, Poiana Brașov, Bușteni, Rânca, Straja. Doar imaginează-ți: o dimineață rece, camerele călduroase, aroma de cafea și zăpada de afară…ce poște fi mai perfect de atât? Continuă cu o plimbare de-a lungul stațiunii, profită de timpul cu familia sau prietenii și bucură-te de sejurul la o pensiune pe măsura ta.

Jocuri de iarnă și divertisment

Stațiunile sunt căutate în mod special pentru jocurile de iarnă, astfel, dacă ești pasionat de ski, sanie sau placă, nu rata un weekend la una dintre stațiunile din România. Enumerate și mai sus, fiecare stațiune își așteaptă turiștii dornici de distracție până în amurgul serii. Muzică, oameni și voie bună, lipsește doar dorința ta de a te distra. Ce spui, te regăsești în unul dintre aceste locuri?


Like it? Share with your friends!

531
România Turistică

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat. România Turistică îți face agenda de călătorie, selectând pentru tine cele mai frumoase și avantajoase locuri de vizitat. Ne urmărești și-ți organizezi apoi singur vacanțele.

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?