fbpx
579

Ziua Îndrăgostiților este motivul ideal pentru o vacanță romantică în doi, într-o locație fabuloasă. Fie că preferi un city break într-un oraș superb, o mini-vacanță la malul mării sau câteva zile de relaxare în mijlocul naturii, nimic nu se compară cu un concediu de vis alături de persoana dragă. De aceea, pentru a te asigura că următoarea ta vacanță romantică va fi și frumoasă, trebuie să eviți următoarele destinații. Iată care sunt cele mai puțin romantice experiențe de călătorie din întreaga lume.

Explorează Muzeul Relațiilor Eșuate din Zagreb

Muzeul Relațiilor Eșuate din Zagreb are o mulțime de artefacte, care mai e care mai neobișnuite și ciudate, așa că vei avea ce să vezi în acest muzeu. În schimb, poveștile despre eșecurile și dezastrele în relații, la care se adaugă diverse obiecte asociate cu aceste evenimente triste, cu siguranță nu vor da o notă romantică vacanței tale alături de persoana iubită.

Plimbări cu barca prin mlaștinile Broads din Norfolk

Norfolk este o destinație perfectă pentru cuplurile care vor să se bucure de o vacanță fermecătoare în zona rurală engleză. Dar îți recomandăm să eviți plimbările cu barca pe Broads, o uriașă mlaștină ce acoperă o mare parte din Norfolk și Suffolk. Pe lângă faptul că, cel mai probabil, dacă nu ești expert, vei rămâne blocat cu barca în apele puțin adânci, șansele de a suferi de rău de mare sunt destul de… mari, astfel încât, în doar câteva minute, vacanța ta romantică în Anglia se poate transforma într-un coșmar.

Plimbări cu motocicleta în Ho Chi Minh

Ho Chi Minh este cel mai mare oraș din Vietnam, faimos pentru mâncarea de stradă, magazinele și piețele cu produse foarte ieftine și traficul haotic. Motocicletele bâzâie printre mașini ca un nor de viespi furioase, încercând să treacă prin cele mai înguste spații din trafic. Plimbările pe două roți în acest oraș frenetic sunt extrem de stresante și de multe ori pot fi chiar fatale. Așa că, dacă vrei să faci astfel de plimbări în timpul vacanțe tale, evadează din metropolă și plimbă-te pe autostrada ce face legătura dintre Ho Chi Minh și Hanoi, unde nu doar te vei putea plimba cu motocicleta în voie, dar vei putea să te delectezi cu panorame spectaculoase.

Urcă în vârful Campanilei lui Giotto din Florența

Toți cei care își iau inima în dinți și urcă până în vârful Campanilei lui Giotto de lângă Domul din Florența sunt tentați cu priveliștile excepționale pe care le pot admira la final. În schimb, întreaga aventură presupune urcarea a 414 trepte până în vârful turnului, experiență nu tocmai ușoară chiar și pentru cel mai atletic cuplu. Așa că, în loc să suferi o zi întreagă din cauza efortului depus, admiră Campanila lui Giotto de jos, iar pentru peisaje superbe peste Florența fă o plimbare până în Piazza Michelangelo.

Mănâncă delicatese prăjite în Cambodgia

Degustarea preparatelor tradiționale poate fi una dintre cele mai interesante părți ale unei vacanțe. Dar ce feluri de mâncare ai fi dispus să încerci? Cambodgia este faimoasă pentru piețele sale de mâncare, unde majoritatea preparatelor sunt făcute din șerpi, broaște și diferiți gândaci, cu toții prăjiți în mult ulei. Părerea noastră e că o porție de tarantule crispy nu este tocmai cina romantică la care visezi.

Selling Bugs – Phnom Penh, Cambodia

Plimbări cu caiacul pe Insula Vancouver

Cuplurile care adoră vacanțele cu aventuri probabil vor fi încântate să-și petreacă un concediu practicând sporturi de apă în Canada. Dar, plimbările cu caiacul rareori se află în topul vacanțelor romantice, mai ales când practici acest sport pe apele extrem de reci ale râurilor de pe Insula Vancouver. Indiferent cât efort depui, frigul te va cuprinde imediat, iar întreaga experiență va culmina, cel mai probabil, cu o răceală zdravănă. În schimb, îți recomandăm să te îmbraci cât mai gros și să faci plimbări romantice la malul oceanului, alături de persoana iubită, unde veți putea admira balenele ce se hârjonesc în larg.

Stai la un hotel bântuit din Anglia

Cu o mulțime de clădiri ce datează chiar și din anul 500, toate cu o istorie zbuciumată, nu este de mirare că Anglia se mândrește cu cele mai multe și înfricoșătoare locuri bântuite din lume. Partea bună a unei vacanțe într-un astfel de loc este că, cel mai probabil, vei sta într-un hotel superb, un adevărat monument istoric, cu decorațiuni elegante. Partea negativă este că noaptea vei avea impresia că tu și perechea ta nu sunteți singurele persoane din cameră. Embarassed

Acum că ți-am spus ce să nu faci în următoarea ta vacanță romantică, e rândul tău să ne spui unde ți-ai dori să mergi în concediu alături de persoana iubită!

 

citeste mai mult: http://www.ghiduri-turistice.info


Like it? Share with your friends!

579
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?