fbpx
527

Fiecare anotimp își are propria frumusețe, iar în România acestea reușesc să creeze cele mai deosebite peisaje. De peste granițe primim anual mii de turiști, care mărturisesc că țara noastră a reușit să îi îndrăgostească de ale sale minuni, fiind cu totul un tărâm mirific. Mulți bat în lung și în lat pământul românesc pentru a descoperi cele mai frumoase imagini, pe care să le facă populare peste hotare. Cum ne aflăm în perioada nostalgică a toamnei și România și-a îmbrăcat haina de culori, astăzi vă prezentăm 10 imagini de toamnă adorate de către turiștii străini, 10 imagini cu totul fascinante. Dacă noi nu iubim România, atunci cine?

Transilvania
Recunoscută pentru povestea vampirului Dracula, cei mai mulți turiști vizitează Transilvania ca să descopere legenda însetatului de sânge. Însă, pe lângă asta, frumoasa regiune a Transilvaniei își câștigă locul în cele 10 imagini de toamnă. Cea mai reprezentativă poză este conturată de o paletă deosebită de culori tomnatice, ce a cuprins cu totul văile regiunii etnografice a României.

Munții Apuseni
De o frumusețe inegalabilă, Munții Apuseni sunt printre cei mai vizitați munți ai țării. Remarcabili prin ale lor peisaje de vis, și aici toamna reușește să ne suprindă cu o imagine cu totul fascinantă. Dominată de splendoarea naturii, acest peisaj din Apuseni este printre preferatele turiștilor. Ce spuneți, merită aprecierea noastră?

Munții Bucegi
Munții își mențin locul în clasamentul celor 10 imagini de toamnă, Munții Bucegi având un loc aparte datorită frumuseții lor. Un peisaj rupt din basme, domină văile stâncoase din Bucegi. Locația este ideală pentru turiștii doritori de aventură și drumeții.

Cheile Țășnei
Nu există loc în România peste care toamna să își lase în asemenea fel mreaja deosebită. Imaginile vorbesc de la sine, cuvintele fiind insuficiente pentru a descrie frumusețea Cheilor Țășnei. Cei mai mulți sunt suprinși cum un loc poate să fie de o astfel de frumusețe naturală. Un paradis pe pământ, aceste chei nu încetează din a ne suprinde.

Lacul Sfânta Ana
Deși se poate observa zăpada, lacul este suprins în perioada toamnei, dat fiind prezente pădurile colorate din împrejurimi. Fiind locație de munte, Lacul Sfânta Ana îmbină două anotimpuri, păstrându-și o frumusețe originală.

Vârfurile din Făgăraș
Renumiții Munți Făgăraș sunt tărâmul pasionaților de adrenalină. Nu foarte mulți pot ajunge pe cele mai înalte vârfuri, dar și cei ce reușesc, se vor putea bucura de o imagine de toamnă, dominată de un superb apus de soare. Până la a ajunge și noi acolo, vom admira peisajul din aceste deosebite poze.

Alunis-Buzău
Ne îndreptăm către Buzău, acolo unde toamna și-a lăsat amprenta mai plăcut decât în alte zone. Pentru un moment de liniște deplină, înconjurați de natură, vă invităm către peștera Aluniș, pentru a vă bucura de un peisaj predominat de o paletă splendidă de galben și portocaliu.

Mehedinți
Odată ce veți ajunge către Mehedinți, în partea Munților Carpați, pregătiți-vă pentru o serie de peisaje de vis. Pădurile ce îmbracă văile sunt de o splendoare aparte, culorile toamnei îmbrăcând fiecare copac, totul fiind absolut impresionat. Un tablou pictat de către natură…

Parcul Titan- București
Pentru cei ce nu se pot deplasa de-a lungul țării, iar capitala le este casă, ei bine, nu ratați o vizită în parcul Titan. Vegetația și lacul primesc toamna cu brațele deschise, formându-se un peisaj cu totul admirabil.

Transilvania rurală
Transilvania nu își pierde farmecul, fiind o regiune atât de mare, dispune de niște locații impresionante. Cele mai frumoase, spunem noi, sunt cele din zonele rurale, acolo unde toamna îmbracă fiecare colțișor de pământ. Cu o imagine cu totul deosebită și ROMÂNEASCĂ, încheiem gama celor 10 imagini de toamnă ale României.


Like it? Share with your friends!

527
România Turistică

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat. România Turistică îți face agenda de călătorie, selectând pentru tine cele mai frumoase și avantajoase locuri de vizitat. Ne urmărești și-ți organizezi apoi singur vacanțele.

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?