fbpx
583

Ultima dată fusesem în Govora în urmă cu mai bine de 15 ani, a fost atunci prima oprire într-un lung roadtrip făcut cu ai mei, într-o Dacie, prin partea aceea de țară. Nu-mi aminteam mare lucru despre stațiune, în afară de faptul că avea un parc imens și că acolo văzusem pentru prima dată în viață licurici. Cum soțul meu credea că sunt doar o invenție din povești, că ei nu există cu adevărat iar eu știam că ei luminează doar în lunile iunie și iulie când se împerechează, am ales Băile Govora ca destinație pentru un weekend în mijlocul verii. Ce m-a făcut să mă decid cu adevărat să îmi iau familia și să plecăm într-acolo a fost Hotelul Palace, restaurat în urmă cu câțiva ani – pe care eu îl știam în paragină – și care acum arăta fabulos în fotografii.

Hotel Palace Baile Govora by 8TravelGirls.ro

Review pas cu pas

  • Wifi gratuit în cameră  
  • Fructe la micul dejun 
  • Cafea bună la micul dejun 
  • Hotelul să ofere demipensiune sau pensiune completă ori să aibă restaurant unde să poți mânca în timpul zilei 
  • Loc de joacă pentru copii – interior sau exterior 
  • De preferat piscină interioară și/sau exterioară 

CAMERA pe care am avut-o e super mare și, mai ales, foarte înaltă așa că senzația de spațiu generos e și mai puternică. E decorată simplu, fără să iasă în evidență cu ceva spectaculos și fără să deranjeze cu nimic. Mie mi-au plăcut ferestrele mari (deși deloc safe pentru un copil mic) si faptul ca cel mic a avut spatiu suficient sa se miste – sa alerge prin camera. Dar, mai ales, m-a încântat priveliștea de la fereastră.

Hotel Palace Baile Govora by 4TravelGirls.ro


Citeste mai mult: https://www.travelgirls.ro/ghid-de-calatorie/review-hotel-palace-govora-de-la-1914.html


Like it? Share with your friends!

583
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?