fbpx
556

De ce să alegeți o vacanță exotică sau călătorii în luna de miere în alte țări, când în România vă puteți bucura de locuri care au impresionat prin frumusețea lor? Există o varietate de locații pentru toate tipurile de dorințe și plăceri, fiecare persoană reușind să își găsească un loc de vacanță unic. Trebuie doar să știți ce vă doriți, pentru că locuri în România sunt destule.

Indiferent de ce fel de persoană sunteți, cu siguranță veți putea petrece luna de miere în una dintre locațiile minune ale țării. Noi vă vom oferi o serie de obiective turistice, care să îndeplinească cerințele tuturor. Vă asigurăm că luna de vacanță va fi una deosebită și relaxantă, aproape de casă și unică.

În topul celor mai frumoase locații sunt pensiunile pe care le găsiți răsfirate prin lanțul muntos al României. Un plan de călătorie ar include un traseu bine stabilit pe Transfăgărășan. Imaginile din împrejurimi sunt spectaculoase și de o frumusețe aparte. De-a lungul drumului veți găsi pensiuni și vile, care mai de care mai atractive. Un weekend într-un astfel de mediu este perfect pentru un cuplu de motocicliști. Drumul șerpuit al zonei, peisajele și natura sunt ideale pentru un traseu pe motor. Desigur, ideea este valabilă pentru toți cei ce iubiți tipul acesta de mediu.

Pentru aventuroși propunem câteva zile în zona unor chei ce au tăiat respirația multor turiști. Pregătiți-vă de trasee printre stânci, munți și peste văi, deoarece toate perechile de chei din România sunt situate în astfel de locații muntoase. Cele mai frumoase și impresionante sunt Cheile Nerei, Bicazului și Țășnei. Imagini uluitoare, natura dăinuitoare peste împrejurimi, liniște și cântecul păsărilor…doar de astfel de lucruri veți avea parte. Dacă aventura și drumețiile fac parte din dorințele voastre, cu siguranță aceste locații sunt alegerea perfectă.

Un tur al țării este recomandat celor ce le place să călătorească din loc în loc, care nu pierd timpul într-o singură locație. Ei bine, astfel de tururi pot fi variate. Ce ziceți de un tur care să cuprindă toate castele și cetățile din țară: Peleș, Cantacuzino, Râșnov, Bran, Huniazilor, Iulia Hașdeu, Cârța. Un alt tur poate fi realizat prin regiunile principale ale României, astfel, veți vizita locuri în care veți cunoaște cultura, oamenii, preparatele tradiționale și tradițiile. Astfel, Oltenia, Ardeal, Maramureș, Moldova…toate așteaptă tinerii căsătoriți dornici să afle câte ceva din cultura țării. Totodată, puteți alege și variata de a vizita orașele valoroase: Oradea, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu. Este cert că ideea unui tur al țării este potrivită pentru cei ce își doresc o mișcare continuă.

Pentru romantici plimbările pe malul mării sunt eterne. Din acest motiv, pentru cei ce iubesc marea, luna de miere poate fi petrecută la malul ei. Totuși, există și acele cupluri îndrăgostite de apă, iar noi astfel, le recomandăm un sejur în Orșova. Cazanele Dunării oferă turiștilor imagini splendide, iar cazările pot fi făcute chiar la malul apei, cu priveliști minunate către Cazane.

Cuplurilor ce își doresc o vacanță retrasă, departe de aglomerație și oameni, le recomandăm plajele sălbatice din țară, pensiunile din zonele de munte sau satele etnografice din inima Transilvaniei.

Astfel, nu este necesar să alegeți o vacanță de peste granițe pentru luna de miere. În România veți găsi o varietate de locații pe gustul vostru. Și dacă ne gândim mai bine, cu persoana potrivită, orice loc este minunat. Până și o lună de miere petrecută pe terasa din grădină poate fi perfectă.


Like it? Share with your friends!

556
România Turistică

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat. România Turistică îți face agenda de călătorie, selectând pentru tine cele mai frumoase și avantajoase locuri de vizitat. Ne urmărești și-ți organizezi apoi singur vacanțele.

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?