fbpx
561

Este vorba de două tramvaie din Cluj care au fost decorate de artiştii Ocu şi Kero Zen. Am aflat de ele de pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc, al cărui mesaj a fost următorul:

„Primăria susţine actul artistic şi creativitatea, într-un oraş plin de talente şi oameni creativi #ClujNapoca. Al doilea tramvai colorat de artişti circulă, din această seară, pe străzile din oraşul nostru. Primul proiect a fost realizat prin procesul participativ pentru tineret Com’ON Cluj-Napoca 2016, ambele fiind realizate în colaborare de artiştii Ocu şi Kero Zen. Am participat cu plăcere la lansarea noului tramvai, ce a avut loc în spaţiul H33. I-am felicitat, în numele clujenilor, pe artişti pentru implicare, munca depusă şi pentru rezultat! Industriile creative aduc valoare oraşului în care trăim, iar astfel de proiecte punctuale sunt un semn al deschiderii comunităţii noastre şi al încrederii pe care o avem în potenţialul tinerilor noştri creativi.”

Sursa: https://www.one.ro/lifestyle/orasul-din-romania-cu-cele-mai-frumoase-tramvaie-16703308

 


Like it? Share with your friends!

561
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?