fbpx
540

Mulți preferă călătoriile în alte țări, asta pentru diversitatea lor și tot ceea ce pot oferi. Însă, din cauza pandemiei, o mare parte dintre călători au fost nevoiți să își petreacă vacanțele în țară, mai exact în România. Suntem aici pentru a demonstra că pe teritoriul românesc există o mulțime de locații absolut deosebite, care mai de care mai atractive, ce reușesc prin a ne încânta prin magia lor aparte. Tocmai pentru că dispunem de un turism minunat, încurajam toți oamenii să își viziteze țara. Astfel, cum călătoriți în România?

Cum spuneam în prima parte, alegerea destinație este primul pas spre a călători în România și chiar cel mai important. Călătoria în sine se rezumă la destinație, iar dacă aceasta nu este pe măsura așteptărilor, vacanța nu va fi una tocmai plăcută. Tocmai din acest motiv, vă îndemnăm să alegeți locul ideal pentru voi. Și aveți siguranța că aveți o variatele de locuri pe care le puteți vizita.

Impulsul de a călători este unul dintre cele mai optimiste lucruri ale vieţii.

Agnes Repplier

Cum să călătoriți în țară, încât, să vă simțiți cât mai bine? Plecați cu un grup de prieteni, cu familia sau partenerul și bucurați-vă de fiecare moment petrecut împreună. Fiecare clipă atât a zilei, cât și a nopții, merită trăită din plin într-o vacanță. Vorbiți cu oamenii locurilor pe care le vizitați, veți vedea cum vă faceți cunoscute povești, aflați despre tradițiile și cultura locației în care ați ajuns. Indiferent de sezonul în care plecați, aveți siguranța că vacanța va fi una pe cinste. Fiecare colțișor de țară este de-a dreptul splendid în orice perioadă.

Amintiri la orice pas


Nu ratați frumusețea locurilor fără să imortalizați peisajele încântătoare. Veți întâlni peisaje cu adevărat deosebite, ce vă vor tăia respirația cu a lor splendoare. Oriunde ați călători în România, imaginile pe care aceasta le oferă turiștilor sunt deosebite, definite de naturalețe, culori superbe și de aer românesc. Iar atmosfera este una magică, cele mai prețuite cadre fiind cele naturale, din inima munților sau a satului tradițional românesc.

Liniște, voie bună și zâmbete

Pentru a călători cât mai eficient și pentru a avea parte de cât mai multe momente frumoase, lăsați orice fel de grijă acasă. Plecați lipsiți de stresul acumulat cu orele de muncă sau orice altceva și bucurați-vă pe deplin de clipele unui concediu bine meritat în România. Comunicarea este cea mai importantă. Stabiliți cu grupul ce vreți să vizitați, ce vă doriți să faceți, încât, fiecare membru să fie mulțumit. Astfel, veți avea parte de momente superbe, cu râsete și voie bună.

O călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, nu în kilometri.

Tim Cahill

Nu lăsați timpul să vă sperie. Călătoritul în țară este plăcut și în zilele ploioase sau mai friguroase, fiind deja sezonul unor astfel de evenimente naturale. Echipați-vă de la bun început cu haine corespunzătoare, încât, indiferent de situație, să puteți să vă continuați drumul. Nimic nu este mai frumos decât o dimineață rece, lângă o cafea bine aromată, admirând peisajul de la terasa unei pensiuni de munte. Cum de altfel, litoralul românesc este admirabil atunci când peste valuri se lasă o ploaie liniștită de toamnă. Tot ce trebuie să faceți este să învățați să prețuiți fiecare clipă, chiar dacă aceasta nu este însoțită de raze de soare.

Dați-vă ocazia să cunoaște-ți oricare colț de țară, oamenii și obiceiurile lui. Aveți certitudinea că veți descoperi lucruri cu totul magnifice, ce vă vor face să vă îndrăgostiți de călătoritul în România.


Like it? Share with your friends!

540
România Turistică

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat. România Turistică îți face agenda de călătorie, selectând pentru tine cele mai frumoase și avantajoase locuri de vizitat. Ne urmărești și-ți organizezi apoi singur vacanțele.

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?