fbpx
602

Este vorba de un loc care atrage anual peste 100.000 de turişti.

Pe malul lacului Ghioroc, situat la poalele Munţilor Zarandului, a fost amenajată o plaja cu nisip extrem de fin.

„Litoralul Vestului”, asa cum este el cunoscut de către cei  care l-au vizitat, se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, are palmieri, iar nisipul fin îi confera un aspect exotic.

Primarul din localitatea Ghioroc, localitate situata la 25 de kilometri de Arad, spune că anul acesta aşteaptă ca peste 130.000 de turisti să vină în staţiune.

Ghioroc Summer Fest va începe la 1 iulie şi se va închide la 1 septembrie. În cadrul acestui festival, la Ghioroc vor fi organizate concursuri, petreceri tematice, iar o serie de DJ din ţară şi din străinătate vor mixa pe scena festivalului.


Citeste mai mult: http://www.one.ro/lifestyle/vacante-si-calatorii/plaja-superba-din-romania-de-care-putini-stiu-are-palmieri-si-nisip-mai-fin-ca-in-locatiile-exotice-17171643


Like it? Share with your friends!

602
România Turistică

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat. România Turistică îți face agenda de călătorie, selectând pentru tine cele mai frumoase și avantajoase locuri de vizitat. Ne urmărești și-ți organizezi apoi singur vacanțele.

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?