537
553 shares, 537 points
kym382on9a7ziu0qedvcs5rwljt6h1f4

Când vara se apropie timid, gândurile ne zboară la mare, plajă, soare și relaxare. Odată ce primele raze calde ne bat în geam, ne încolțește gândul că marea cea albastră este cu siguranță pregătită să ne primească.

Litoralul este una dintre cele mai frumoase zone din România, mai ales că în ultima perioadă plajele sau extins, tocmai pentru a permite turiștilor să se bucure din plin de atmosfera de vis pe care ne-o oferă marea.

Pe lista celor mai căutate stațiuni se află și Stațiunea Venus care este renumită pentru eleganța și frumusețea sa.

Este un loc ușor de accesat, stațiunea fiind situată între Saturn și Cap Aurora, la 3 km de Mangalia. Astfel, oricând îți dorești, poți merge în vizită prin alte stațiuni.

Stațiunea Venus atrage turiștii în primul rând prin numele său deosebit, preluat de la zeița frumuseții – Venus.

94gp6fwev2dzy7jbuirnxltomk081qsh
Stațiunea Venus - loc deosebit pe litoral 7

Un alt lucru prin care stațiunea impresionează este arhitectura deosebită a hotelurilor care sunt, majoritatea, înconjurate de spații verzi generoase, ce permit relaxarea ca într-o adevărată oază de liniște.

Ceea ce oferă special stațiunea, față de restul locurilor de pe litoral, este deschiderea la Lacul Razelm, acest lucru oferind posibilități nelimitate și deosebite de a petrece timpul liber, fiind disponibile activități diverse pe lac.

Stațiunea se bucură de avantajul unei plaje naturale foarte largă, fiind fragmentată de numeroase golfuri mici, impresionante.

Plaja oferă oportunități atât celor care sunt în căutare de locuri retrase, intime, dar există și numeroase locuri destinate distracției și veseliei.

Există mai multe atracții în zonă, cele mai apreciate de turiști fiind Peștera Limanu, Cetatea Histria, Moscheea Esmahan Sultan – Mangalia, Peștera Movile, Capul Turcului – Golful Lebedelor.

6em8cf5vzgbd20yslur3nj17kphtxaqw
Stațiunea Venus - loc deosebit pe litoral 8

Dacă vrei să vizitezi marea anul acesta și ai nevoie de un loc liniștit, care să îți ofere confortul și siguranța de care ai nevoie în această perioadă, cea mai bună locație este, cu siguranță, Hotelul Turquoise Venus.

Acesta este un hotel nou, de 4 stele pe litoralul românesc, plin de grație și rafinament. Este amplasat chiar pe malul mării, oferind turiștilor clipe de neuitat, chiar în orice sezon. Amplasat în centrul stațiunii, într-o zonă exclusivistă a hotelurilor de 4 și 5 stele, apartamentele au vedere frontală la mare, iar celelalte tipuri de camere au vedere laterală, parțială, la aceasta.

7og46cfqs2ewk1ptbdzv0halry5njx89
Stațiunea Venus - loc deosebit pe litoral 9

Cu siguranță te vei simți extraordinar în acest loc și vei veni cu drag de fiecare dată când ai ocazia.


Like it? Share with your friends!

537
553 shares, 537 points
Andreea Moțoc

Comentarii

comentarii