fbpx
533
Fantastic winter landscape with snowy trees. Carpathian mountains, Romania, Europe. Christmas holiday concept.

Minunatul sezon al toamnei a luat sfârșit, lăsându-ne cu niște imagini cu totul deosebite. Anul acesta toamna și-a făcut simțită prezența la orice pas, fiecare colț de pământ din România fiind acoperit cu frumusețea ei. Ne-am bucurat de peisajele splendide din locații de vis, am călătorit și am revăzut o altă față țării noastre. Însă, de de mâine primim o altă zână a timpurilor, care va îmbrăca întreaga țară într-o mantie albă. Dacă nu te-ai săturat de peisajele toamnei, ei bine, ce spui ca de mâine să începi să te bucuri de cele ale iernii? Până atunci, îți vom prezenta cele mai deosebite poze ale acestui anotimp. 

În articolele anterioare am vorbit despre culorile toamnei. Despre iarnă nu putem spune foarte multe sau descrie, totul fiind de un alb superb. Dar cu siguranță regăsim o serie largă de poze cu totul magice, care să îți încânte privirea și mai ales, sufletul. Odată ce vei pătrunde în această lume magică, îți vei dori să o descoperi și în realitate. Astfel, dacă te vom convinge de frumusețea iernii odată ce ajunge în România, nu mai sta pe gânduri și pornește la drum. Ia cizmele, geaca și fularul și vizitează fiecare locație de vis din această frumoasă perioadă a anului. Și cum sărbătorile se apropie și nu vrei să îți petreci timpul acasă, planifică un mic concediu sau vacanță. Unde? 

Dacă îți dorești vacanța de iarnă să fie specială, alege o locație pe măsură. Ce spui de Predeal, Susai sau Bușteni? Stațiuni care de-a lungul timpului și-au câștigat popularitatea, aici turiștii venind fericiți și plecând foarte triști. Știi de ce? Pentru că ar da orice să mai poată sta măcar o zi, dar jobul îi cheamă. Dar merită acele zile de bucurie maximă, nu avem nicio îndoială. Deci dacă vrei să îți reîncarci bateriile nu mai sta pe gânduri și cazează-te cu cei dragi la un hotel sau o pensiune. 

Și acum revenind la frumusețea iernii, ai certitudinea că în România vei regăsi locații de vis parcă desprinse din paradis. Către Munții Bucegi, Piatra Craiului și Vârfurile din Făgăraș iarna se așterne fioros, însă, noi ne putem bucura în locuri mai puțin de speriat. Arieșeni din Alba este o localitate cu totul de vis odată ce iarna se așterne peste văi și codrii. Cum de altfel, stațiunile renumite precum: Poiana Brașov, Azuga, împrejurimile Sibiului și Brașovului…toate își etalează frumusețea prin peisaje cu totul admirabile. Pozele vorbesc de la sine și te invităm să le privești în detaliu. Poate te vom convinge pe deplin ca iarna asta să nu stai acasă, mai ales dacă de toamnă nu te-ai bucurat. Dar timpul nu este pierdut. 

Prin imaginile următoare vei putea observa cu câtă grație iarna își marchează teritoriul, făcând din acesta un basm de gheață. Vei putea să te bucuri de frumusețea ei mai ales în zonele rurale, acolo unde zăpada se păstrează mai bine. Îți recomandăm să alegi o locație departe de trafic, pentru că astfel, vei putea să admiri albul pur al iernii. Orașele sunt atractive pentru târgurile pe care le organizează, dar satele și stațiunile reprezintă adevărata imagine a acestui anotimp rece. 


Like it? Share with your friends!

533
România Turistică

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat. România Turistică îți face agenda de călătorie, selectând pentru tine cele mai frumoase și avantajoase locuri de vizitat. Ne urmărești și-ți organizezi apoi singur vacanțele.

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?