fbpx
547

Vacanța de Revelion este și mai frumoasă dacă o petreci alături de cei dragi într-o destinație spectaculoasă. România se mândrește cu o mulțime de locuri minunate perfecte pentru a intra în Noul An într-o atmosferă de neuitat. Așadar, fie că vrei să petreci Revelionul într-un oraș unde petrecerea inundă străzile, la munte sau într-o stațiune de vis, noi îți prezentăm 15 destinații din România perfecte pentru vacanța de Revelion.

Vacanța de Revelion în Brașov

Brașov este considerat cel mai frumos oraș din România așa că nu putea lipsi de pe lista noastră. În timpul sărbătorilor de iarnă, străzile din Brașov sunt decorate cu mii de luminițe ce creează o atmosferă magică. Dacă ai noroc și ninge în această perioadă, Revelionul în Brașov va fi de vis. Piața Sfatului din Brașov este centrul distracției. Acolo au loc în fiecare an diverse concerte de toate genurile, iar petrecăreții se pot încălzi cu o cană de ceai sau vin fiert de la căsuțele din Târgul de Crăciun aflat în aceeași locație. Când ceasul bate miezul nopții, cerul Brașovului prinde viață cu un spectaculos foc de artificii.

Vacanța de Revelion în București

De Revelion, în București au loc cele mai multe și variate evenimente. Capitala găzduiește o sumedenie de concerte pentru toate gusturile, iar petrecăreții pot alege dintre sute de cluburi, baruri, restaurante sau săli de evenimente ce organizează petreceri tematice pentru noaptea de Revelion. Dacă vrei să întâmpini Noul An în aer liber, aproape fiecare sector din București organizează petreceri și concerte spre deliciul bucureștenilor, dar și al turiștilor. Cel mai important moment al serii este, bineînțeles, spectacolul de artificii care atrage toate privirile.

Vacanța de Revelion în Mamaia

De ce să nu întâmpini Noul An la mare? Mamaia este destinația favorită a petrecăreților din toată țara, în orice sezon, dar, de Revelion, perla litoralului românesc se transformă într-o mare petrecere. Cluburile și barurile din Mamaia organizează petreceri de pomină, iar primele momente ale noului an le poți petrece chiar pe plajă, cu un pahar de șampanie, urmărind artificiile. Ce poate fi mai frumos de atât?

Vacanța de Revelion în Bușteni

Dacă vrei să și schiezi în vacanța de Revelion, atunci nu ai cum să dai greș cu Bușteni. Acest fermecător oraș îți oferă o sumedenie de opțiuni pentru noapte dintre ani, hotelurile și localurile din Bușteni întrecându-se în a organiza cele mai distractive petreceri. A doua zi, poți schia sau poți face drumeții prin unele dintre cele mai pitorești locuri din România. În apropiere de află Babele și Sfinxul, dar și Cascada Urlătoarea. Tot în Bușteni poți vizita și casa scriitorului Cezar Petrescu, precum și minunatul Castel Cantacuzino.

Vacanța de Revelion în Arieșeni

Localitatea Arieșeni, în Munții Apuseni, este o altă destinație minunată pentru vacanța de Revelion. Această stațiune montană este ideală pentru cei care își doresc să se bucure de frumusețile naturale și nu doar de petrecerile din noapte dintre ani. Arieșeni se află chiar în mijlocul a o mulțime de atracții turistice de excepție, astfel încât îți va fi greu să decizi în ce direcție să mergi prima dată. Așadar, dacă vremea ține cu tine, noi îți recomandăm Ghețarul de la ScărișoaraCetățile Ponorului sau Cascada Vârciorog. La 10 kilometri de Arieșeni se află Telescaunul Piatra Grăitoare, cu care poți ajunge imediat pe unele dintre cele mai bune pârtii de schi și snowboarding din România. Noaptea dintre ani poate fi petrecută chiar și pe pârtie cu șampanie sau vin fiert și multă voie bună.

Vacanța de Revelion în Iași

La Iași petrecerea de Revelion are loc chiar în fața Palatului Culturii. Acolo, în fiecare an se organizează concerte de excepție, iar imediat după miezul nopții miile de petrecăreți își țintuiesc ochii pe cer pentru a admira focurile de artificii ce durează minute în șir. Începerea noului an este motivul perfect pentru ieșeni de a organiza diferite petreceri nebune, așa că nu îți vor lipsi opțiunile pentru un Revelion de neuitat în Iași.


Read more: https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-vacanta-de-revelion-15-idei-de-concediu-in-romania


Like it? Share with your friends!

547
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?