fbpx
530

Grădina Sticlarilor, aflată pe Vasile Lascăr, nr.36, este ascunsă de verdeaţă şi de accesorii, evident, din sticlă, primeşte în serile calde de vară spectatori, dar şi trecători dornici de umbră, de relaxare. Aici expun artişti, cântă muzicieni de renume, dau lecţii meşteri.

Linişte. Pentru cei care vor să fugă de vacarmul străzilor principale ale oraşului, Grădina Sticlarilor este un refugiu.

Pentru noi, Grădina nu este doar un spațiu oarecare. Pentru noi, Grădina este ca o altă cameră a casei noastre, pe care o construim împreună, luând în considerare că aceasta devine un loc de relaxare în care tu te vei simți ca acasă”, spun cei de-ai locului.

Grădina Sticlarilor e unul dintre puținele locuri boeme ale Bucureștiului căruia încă i se mai potrivește definiția originară a boemei, a „aripii artistice” a boemei, mai bine spus.

La Grădina Sticlarilor poți lucra la umbra unui copac sau poți veni să-ți iei prânzul și să petreci o oră departe de birou și de zgomot – este invitaţia „sticlarilor”.

Aici, cei care poposesc vor putea participa la ateliere, workshop-uri, performance-uri, spectacole de teatru sau concerte.


Sursa: informatiabucuresti.ro


Like it? Share with your friends!

530
romtur.ro

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?