542
622 shares, 542 points
fagaras mountains romania E2GWZYF 1

Spre ai cerului nori ne îndreptăm astăzi, către niște locuri din România, definite doar de naturalețe, frumusețe și o splendoare deosebită. Fiecare locație din țară se remarcă prin ceva anume, la fel se întâmplă și cu Munții Făgăraș. Cum zilele de vară ne-au încălzit la propriu cu căldura lor, ei bine, ne vom găsi refugiul în acești minunați munți, ai căror peisaje vă vor îmbăta privirile. Echipați-vă de drum, luați aparatul de fotografiat, câțiva prieteni și porniți în călătorie. Veți regăsi aici doar liniște, natură și imagini desprinse din cele mai frumoase povești. Ce n-am da să privim un apus sau un răsărit de pe mărețele vârfuri ale Făgărașului.

Munţii sunt oasele Pământului.

John Ruskin
fagaras mountains romania PJV74UK

Este dimineață și mașina este pregătită pentru un drum lung, dar plin de aventură și emoții plăcute. Soarele ține să răsară, mirosul de cafea deja ne-a fermecat, iar prietenii sunt într-o voie bună încă din zorii zilei. Nu mai este timp de pierdut, trebuie doar să urcăm și să pornim la drum. Astfel ar fi un început de zi înainte să plecați într-o frumoasă vacanță. Sigur recunoașteți sentimentul acela unic, pe care îl simțim doar în dimineața plecării, entuziasmați de vacanța noastră. Locația este aleasă, mai rămâne doar să vă bucurați din plin de ea și să savurați fiecare moment de libertate.

nature 2576652 1920

De ce să alegeți Munții Făgăraș pentru o călătorie în toiul verii? Ei bine, cum spuneam, vara s-a instalat, este deja iulie, iar căldura este pur și simplu copleșitoare. Ce locație mai bună decât muntele, unde să petrecem câteva zile de concediu?! Dacă aventurile și drumețiile fac parte din plăcerile voastre, indiferent de zona pe care o veți alege, veți avea parte de trasee peste văi, chei, de-a lungul râurilor și printre stânci. Cele mai interesante sunt acelea mai ,,periculoase”, însă, aveți nevoie de curaj pentru ele. Dar și destinația va fi una divină. Doar imaginați-vă să ajungeți în vârful muntelui, unde veți putea atinge cerul. Să nu mai vorbim de panoramă…lumea este cea mai frumoasă și poate fi admirată doar de la ,,cote înalte”, iar Munții Făgăraș vă pot oferi această șansă.

Libertatea locuieşte în munţi.

Thomas Mann
young man hiking to the mountains road trip advent ZZJTVS2
the fagaras mountains romania P4G9QHD

Pensiuni și hoteluri la fiecare pas sunt pregătite să primească turiști, oferindu-le cele mai bune condiții. Serile în liniștea muntelui, alături de familie și prieteni sunt de-a dreptul încântătoare. Vara nu va mai fi o problemă, pentru că aerul rece de munte trezește și cea mai mică celulă din corp, fiind atât plăcut, cât și foarte sănătos pentru reîmprospătarea organismului. Diminețile le veți petrece pe terase, cu vederi deosebite către munți sau văi, savurând gustul ușor amar al cafelei, bucurându-vă de imagini, cântecul păsărilor, natură și  de buna dispoziție pe care astfel de locuri v-o oferă.

flock of sheep in the carpathian mountains highlan PHQEM4H

Dacă vă veți lua inima în dinți și veți urca pe munți, asteptați-vă să întâlniți paradisul, pe care îl veți admira de la înălțimi impresionante. Cele mai încântătoare sunt momentele de glorie ale soarelui și anume răsăritul și apusul. Ce imagini de vis pot să ne ofere aceste două clipe ale zilei, pe care le puteți admira doar dacă urmați un traseu bine definit și însoțiți de experți, care să vă ghideze.

fagaras mountains PJ6C8HR
capra lake fagaras mountains romania PNXDZR2

Nu mai stați pe gânduri și fugiți în Munții Făgăraș! Vă veți încânta sufletul cu cele mai minunate zile de vacanță, pe care le veți iubi odată ce veți ajunge în acești deosebiți munți. 


Like it? Share with your friends!

542
622 shares, 542 points
Ioana Raluca

Totul este artă, cum de altfel și țara aceasta, România, este o adevărată piesă de muzeu. Iar ca orice piesă valoroasă, merită să fie recunoscută de către noi. Să scriu este o pasiune, să scriu despre România este deja iubire.

Comentarii

comentarii