fbpx
552

De fiecare dată când ne gândești să mergem în vacanță, să cazarea poate fi cel mai greu lucru de făcut. Dacă trebuie să călătorești în interes de serviciu, lucrurile se complică cu atât mai mult cu cât zona în care trebuie să mergi nu dispune de unități hoteliere în apropiere.

Toți acești factori au determinat dezvoltarea industriei închirierii în regim hotelier, un domeniu profitabil atât pentru agențiile de profil, cât și pentru călătorii atrași de disponibilitatea și confortul de care au parte pe durata șederii.

Iată câteva avantaje ale închirierii în regim hotelier

Amplasarea

Indiferent de locația în care vrei să mergi în vacanță sau în interes de serviciu, acum nu mai trebuie să îți faci griji că nu găsești un hotel pe gustul tău în zonă sau măcar un hotel, indiferent de condițiile oferite. Fiind în număr din ce în ce mai mare, acum găsești apartamente sau garsoniere în orice zonă ai nevoie în oraș.

Preț avantajos

Atunci când cauți un loc de cazare, un factor important îl constituie prețul. Cazarea în regim hotelier îți oferă beneficiul unui preț mult mai mic decât cel al unei camere de hotel. Acest lucru se datorează faptului că închirierea se face pe locație nu pe numărul de camere. Așadar, dacă plănuiești o excursie cu prietenii, plata cazării se împarte la numărul de persoane iar cu diferența de bani puteți organiza o ieșire la bere.

Disponibilitatea

De multe ori, este foarte greu de găsit o cameră de hotel disponibilă, ca să nu mai vorbim de perioadele de vârf când locurile se ocupă și cu câteva luni înainte. Acum poți să îți faci liniștit bagajul deoarece unitățile în regim hotelier se găsesc la tot pasul, indiferent de perioada în care mergi. Agențiile de profil dispun de foarte multe locuințe disponibile în mai toate zonele orașului. Tot ce mai ai de făcut, este să o alegi pe cea care care te atrage cel mai mult.

Acasă, departe de casă

Unul dintre avantajele cele mai importante este sentimentul de „acasă” pe care ți-l oferă acest sistem de închiriere. Nimic nu se compară cu o cafea savurată dimineața alături de cei dragi în liniște și intimitate sau cu un mic dejun delicios, pregătit împreună. Este cu atât mai ideal cu cât pleci în vacanță cu familia. Copiii se pot juca în spațiul generos de care dispun, în timp ce părinții își pot face în voie planuri pentru a descoperi tainele orașului în care se află.

Intimitate

Atunci când spui cazare în regim hotelier, spui intimitate, confidențialitate și confort.  La hotel, de fiecare dată când ieși, trebuie să treci pe lângă recepție și,  de multe ori, simți privirea angajatului care te întreabă destinația spre care te îndrepți. În plus, există momente în care te întâlnești cu alți turiști, în hol sau în lift. Acum, pot fi istorie toate aceste lucruri. Poți considera locația proprietatea ta pe perioada șederii, astfel încât ai libertatea de a pleca și de a veni oricând dorești, fără privirile curioase ale celor din jur. Bonus, dacă ai nevoie, beneficiezi de consiliere și ajutor fără a fi cineva în permanență la intrare.

Mai mult decât atât, o astfel de cazare îți permite să ai vizite profesionale sau personale departe de ochii curioșilor, fără să mai anunți pe nimeni așa cum ți se solicită atunci când ești cazat la hotel.

Confort de 5*

Fie că este vorba de zone ultracentrale sau periferice, confortul de 5* se regăsește în fiecare unitate de cazare. Stilurile diferite și moderne de amenajare sunt menite să satisfacă și cel mai exigent turist. Locațiile sunt spațioase, complet dotate și utilate de la electrocasnice la veselă, lenjerie și cosmetice hoteliere. Astfel, având o bucătărie dotată ca la carte, poți pregăti masa alături de familie, profitând de momente împreună în timp ce economisești banii pe care i-ai fi cheltuit în mod normal la restaurantul hotelului. Cu atât mai mult în această perioadă de pandemie, a avea posibilitatea de a-ți pregăti masa, reprezintă un plus de siguranță atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.


Like it? Share with your friends!

552
Loredana Tăerel

Ghid turistic

Bună, vrei să afli mai multe informații despre destinațiile turistice din România sau ai nevoie de un sfat de călătorie?